Nog meer foto’s

Hier een foto van de kat van Barbara en Rogier die even ook in mijn rolstoel wilde zitten en volgens mij lag die wel lekker.

 

De Oma van Peter heeft voor ons een hele mooie nieuwe Quilt gemaakt voor boven onze eettafel, we hebben er een foto van gemaakt. De andere Quilt hangt nu heel mooi in de gang. We zijn er erg blij mee.

 Hier een foto van Peter en ik in de keuken, gewoon gezellig samen.

One Response to “Nog meer foto’s”

 1. Irma van Wijk Says:

  Hoi Pascale,
  Heb geprobeerd je een mail te sturen vanuit Brixen toen jullie een half jaar getrouwd waren maar dat is niet gelukt helaas had jullie even willen feliciteren, alsnog bij deze.
  Kreeg van Truus te horen dat je boven aan de lijst staat,erg spannend voor iedereen en zeker voor jou nu is het echt wachten op dat ene belletje ik hoop voor jou dat het niet te lang zal duren de vijf komt er aan (heb ik van Manon) wie weet!! Ik wens jou,Peter en de rest van de fam. alle goeds toe en veel sterkte en succes de komende tijd!! en hoop volgend jaar niet alleen met Manon te skieen maar ook met jou.
  Nou Pascale ik (wij) duimen voor jou enzal een kaarsje voor je opsteken.
  Liefs Tom en Irma

Leave a Reply