Boodschappendag

Het is vrijdag en dan is het ook boodschappen dag. Meestal doe ik de weekend boodschappen op vrijdag omdat het dan meestal rustiger is in de supermarkt en geen lange rijen bij de kassa staat. Meestal maak ik thuis dan een lijstje en dan vergeet ik tenminste bijna niks. Tegenwoordig ben ik an de wat dikke kant en moet ik me zelf inhouden om niet te veel slechte dingen te kopen. Ik stond namelijk al met een doos bonbons in mijn handen, maar heb het toch terug gel;egd. Ik weet nu hoe mensen zich voelen die alsmaar om hun lijn moeten denken. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn kar al vol lekkers zat en ik zeker geen koek of snoep tekort kom. Maar tegenwoordig let ik ook een betje op de calorien. Ik was laatst 3.7 kilo aangekomen en dat was met name vet, spieren en vocht.
Vanmorgen had ik een betje uitgeslapen, ik ben tegenwoordig effe niet zo fit mer in de ochtend en wordt ik meestal om 10 uur pas wakker. Dan ga ik ook gelijk eten en de rest doen.
Vandaag was dat dus boodschappen doen. Na de boodschappen heb ik even lekker op de bank the gedronken en daarna ben ik rond drie uur naar Peter gegaan. Peter was namelijk een laminaatvloer aan het leggen bij Hein en Natasja die in hun nieuwe flat een mooie laminaatvloer krijgen. Na een tijdje zijn Natasja en ik even weer naar Hein zijn oude flat gegaan en hebben daar de vakantie foto’s gezien.
Rond half 7 kwamen de heren en ziojn we met zijn alle naar de chinees gereden en hebben een lekker maandmenu gegeten en iedereen zat daarna bomvol. Maar het smaakte heerlijk. Ik vind foe jong hi en babi pangang lekker. Verder was er nog vanalles erbij en hadden we nog wel wat nasi over.
Het handige van het afhalen van chinees is dat je geen afwas hebt, de bordjes gaan zo de vaatwasser in de lege bakjes ook of gooi je weg.
Ik ben nu bijna klaar met sprayen en ga zo in bad. Ik ga zo effe kijken of mijn bad al vol is e dan heerlijk relaxen.
Vandaag heb ik niet erg veel gedaan, maar ben toch best moe.
Peter is ook moe want hij was vanmorgen al om half 8 op t werk en om 13.00 uur bij Hein om te laminaten tot over zessen.
Mijn bad is vol dus tot schrijfs.

Leave a Reply