Vaderdag en waterski strand

Vanmorgen hebben we leekker uitgeslapen en waren we pas om 10 uur gaanontbijten in de tuin, het was toen al warm.
Het belooft een hete dag te worden. Ik had mijn bikini aan en een leuke zomerjurk die je alleen bij warm weer aan kan. Peter kwam er achter dat hij toch wel weinig korte broeken heeft. Twee om precies te zijn en ze hebben ook allebei de zelfde kaki kleur. Rond 12 uur zijn we naar Peter zijn ouders gegaan omdat het vaderdag is en we nog een kadootje hadden. We hebben daar heerlijk in de tuin thee en fris gedronken. peter had een mooi boek voor zijn vader gekocht en gegeven. Het was erg gezellig. Daarna zijn we naar een plas gereden in naaldwijk waar een strandje is en een waterskibaan is. Het is een soort skilift in het water maar dan met een handvat wat mensen op waterskies voorttrekt. Deauto konden we vlakbij parkeren en we hebben daar herlijk tot 5 uur in de zon gezeten. Ondertussen zagen we dat de een goed kon waterskien en de ander echte poephouding had en er werden er ook nog een paar flink gelanceerd vanaf het startpunt. Erg leuk om te zien, maar ik zou het zelf niet kunnen.
Ik had factor 20 zonnebrand mee van de Hema, mar ik was mijn goeie facctor 30 vergeten en ik heb wel 6 keer moeten smeren om niet te verbranden.
Maar het was erg lekker aan het water en we hadden natuurlijk ook kleine zitstoeltjes mee en badhandoek. Verder genoeg drinken en koekjes.
Ook hadden we alletwee een spannend boek mee en hebben we ook lekker gelezen. Peter is ook nog even in slaap gevallen. Het is voor het eerst deze zomer dat ik mijn zuurstof mee heb en in bikini zon en het ging prima, mensen kijken nog wel eens op maar ik zag er mooi uit in mijn zomerjurk ewn bikini. Ik draag mijn zuurstoftankje altijd in een mooie rugtas zodat het er allemaal niet zo medisch uitziet. Ook vind ik dat ik dan het tankje beter bescherm tegen weers invloeden van buiten af zoals regen en hitte en zon zoals vandaag.
Ook vind ik zo een rugtas wel cool staan en draaagt het makkelik over een of twee schouders. Ik voel me er af en toe weer een student mee die een rugtas met boeken draagt. Alleen studeer ik O2 en geen boeken.
Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we lekker in de tuin gezeten. Ik had een heerlijke koude maaltijdsalade gemaakt en een lekkere karbonaat gebakken. Het smaakte lekker.
Peter heeft toen nog even mijn opblaasbootje opgepompt zodat ik daar morgen water in kan doen zodat ik lekker kan poedelen in het water met die hitte want morgen wordt het ook 30 graden. Ik heb er qua benauwdheid geen last van, maar 25 graden vind ik wel weer warm genoeg.
Nu heb ik net gesprayed en getypt en ga zo weer even naar beneden om gezellig bij Peter te zijn. Ik ga ook nog even douchen of in bad omdat ik nog resten zonnebrand op me heb en dat is zo vies in bed.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply