Haarlemse bossen

Vandaag was weer een drukke en leuke dag.
In de morgen zijn we al rond 9 uur opgestaan en hebben we heerlijk uitgebreid ontbeten met broodjes uit de oven. Ik ben daarna gaan douchen en sprayen en Peter is naar Hein gegaan. Bij Hein heeft hij 20 verhuisdozen achtergelaten en is daarna weer naar huis gekomen. Om 12 uur reden we richting haarlem waar Manon woont. Het is ongeveer 45 minuten rijden en dan rij je via de A4 op de A5 en op de A9. De A5 is een leuke weg omdat je langs een start of landingsbaan komt van schiphol waar je heel leuk naast je een vliegtuig op ziet stijgen of neer ziet landen. Het leid wel wat af voor het autoverkeer, maar het is erg leuk om te zien. In Haarlem zijn we naar Manon gegaan en hebben daar heerlijk in de tuin gezeten en thee gedronken. Manon had zelf een heerlijke browny gebakken en die smaakte erg lekker. We zijn daarna naar de haarlemsse bossen gegaan. We hebben daar een heerlijke herfst boswandeling gemaakt. Het was daar ook erg goed weer voor. We hebben ook nog wilde koeien gezien en daar plaats ik binnenkort wel even nog wat foto’s van.
Het wandelen ging prima, maar ik moet heuveltje op wel erg hijgen hoor, maar mijn beenspieren deden het prima.
Na de wandeling wilden we nog even op terrasje zitten maar alles was vol en zijn we gewoon weer naar Manon haar huis gereden en hebben daar in de tuin wat gedronken. Ramon had wat lekkere kipnuggets en chips gemaakt en dat hebben we lekker opgegeten.
Het werd inmiddels al weer wat frisser in de tuin en zijn we naar binnen gegaan. De heren hebben met de X box gechoogeld. Van Manon heb ik een heerlijke hot stone rug massage gehad en dat is echt heel erg fijn en ontspannend.
Eerst ben ik op de schoonheids specialisten stoel gaan liggen op mijn buik , met mijn neus door het kijkgat. Toen heeft Manon me eerst gewoon gemasseerd en daarna met de warme stenen. Het voelt echt heel fijn aan en je gaat je er echt van ontspannen. Al mijn rugspieren en tussenrib spieren zijn weer blij en lekker los.
Na de massage zijn we weer naar beneden gegaan en heeft Manon Pasta gemaakt. Die hebben we niet veel later ook lekker opgegeten.
Na het eten zijn we thee gaan drinken en hebben de mannen op Talpa voetbal gekeken. Rond half negen vertrokken we weer naar ons eigen huis. Het was een heerlijke dag en we vonden het weer reuze gezellig bij Manon en Ramon.
Ik ben thuis gelijk gaan sprayen en heb het bad vol laten lopen en ga er zo in zitten. Ik ben nu net klaar met sprayen en dus ook met typen.
Morgen schrijf ik weer en plaats ik ook de foto’s die we vandaag hebben gemaakt.
Morgen moet ik naar Utrecht UMC op controle. We gaan om half 8 rijden dus ik moet morgen vroeg mijn bedje uit.
Doei.

Leave a Reply