Zonnen en aquarellen.

Vanmorgen moest Peter al vroeg op. Hij was om half 8 al op en we hebben samen nog even thee gedronken en Peter heeft ontbeten. Om 8 uur ging hij Richting Nicht Aneloes om daar laminaat te leggen.Ik ben daarna weer in bed gekropen en heb tot 10 uur geslapen.
Daarna opgestaan en gegeten en gedouched.
Eerst heb ik nog wat was gestreken en daarna werdt het hier pas echt zonnig. Ik ben lekker in de tuin gaan zitten en had ook gelijk onze grote gele parasol opgezet, maar eerst de zon in. In mijn bikini en met factor 30 op mijn huid wordt ik langzaam bruiner. Ik lees een boek over het leven in Afrika waar het nog veel heter is als hier in Nederland. De dag kruipt voorbij en ik geniet van mijn tuin en de zon.
In de middag ga ik Aquarellen en maak bij de mooie klaproos aquarel nog een mooie vlinder en twee bijen. Daarna he ik nog een tijd met de buurvrouw zitten kletsen. Rond vier uur ben ik nog even naar de supermarkt gegaan en had ik een DVD terug gebracht. In de supermarkt was het lekker koud. Ik heb gekocht, vier kiwi’s, kersen, twee karbonaden en een pak magere aardbeienyoghurt. Eigenlijk wilde ik twee forellen, maar die hadden ze niet, nu eten we morgen de karbonaden. Is ook lekker en daarbij eten we een heerlijke koude aardappel groente salade. daar zit ook ei en kaas doorheen en smaakt heerlijk bij warm weer.
Ook heb ik in de brillenwinkel nog even naar monturen gekeken en niks moois gezien.
Maar van de week (maandag denk ik) ga ik even langs de Pearl omdat ze een of andere zomeractie hebben dat ze 50% korting op monturen hebben. Dan ga ik toch wel even kijken. Daarna ben ik rustig naar huis gelopen.

Ook heb ik Manon nog even gebeld, ze zit nog op Rhodos en ik mis haar omdat we normaal elkaar wel drie keer per dag bellen. Ze heeft het lekker op Rhodos en is ook lekker aan het genieten van haar vakantie.
Thuis heb ik alles in de koelkast gezet en de kersen in een schaaltje gedaan. Ik heb er al veel op en ben van plan dus om gezonder te gaan eten want ik vind mijn buik te dik. Afgelopen tijd heb ik me erg te goed gedaan aan marsen, bounty.s andere chocola en veel drop en snaai. Tja niet echt gezond dus. Ik eet wel gewoon grof volkoren brood met kaas en zoet beleg, maar ik moet gewoon niet zo veel snoepen. Ik heb wel veel trek in eten dus dan kan ik maar beter fruit eten.
Ik ben niet zo gek op appels, maar wel op bananen, kiwi,s en kersen. Ik lust eigenlijk alle sorten fruit, mar een aantal soorten vind ik het lekkerste. Peter gaat met me mee doen en ook minder te snoepen en gezonder te eten. Verder valt Peter het beste af als hij meer sport, dus dat gaat hij ook doen. Het is ook weer lekker wielrenweer dus dat moet hij maar veel gaan doen.

Al vind ik het nog steeds erg jammer dat ik niet met hem mee kan fietsen, misschien als ik nieuwe longen heb. Ik moet er alleen nog zo lang op wachten en daar baal ik af en toe wel eens van. Nog twee jaar wachten en ziek zijn en veel dingen niet meer kunnen. Ik mis voorral het sporten zoals potje tennis met mijn ouders of lekker fietsen in Limburg of gewoon zwemmen in t zwembad. Dat kan ik niet meer, en ik mis het best wel.
Hetzelfde met vakantie, ik ga over 5 dagen met vakantie en daar ga ik dubbel van genieten omdat ik niet weet wanneer ik weer kan. maar andere mensen kunnen zo even naar een lekkere europese of verdere vakantie bestemming zonder dat ze zich druk hoeven maken over zuurstof regelen drie weken van te voren, alle pillen, zal ik niet ziek zijn op vakantie en al dat soort dingen.
Ik hoop met nieuwe longen weer meer onbezorgd op vakantie te kunnen gewoon naar Italie ofzo of naar Frankrijk.

In de avond heb ik brood gegeten en had er een lekker omelet bij gebakken. Ik had er stukjes ham bij, tomaat en champignons en kass. Het smaakter erg lekker. Daarna nog wat yoghurt.
Ik zat propvol en ben lekker gaan uitbuiken op de bank. Peter belde dat hij flink veel gelaminaat heeft in de kleur kersen en dat hij rond 10 uur wel thuis zou zijn. Ik heb hem best gemist vandaag. maar morgen zijn we weer samen en we zien wel wat we gaan doen. In ieder geval even een vaderdag kado naar Peter zijn vader brengen.
Na het eten ben ik TV gaan kijken zag een stukje van ET. Dat is lang geleden dat ik die gezien heb, maar ik had niet zo een zin om helemaal tekijken. Ik heb nog even lekker gezapt en ben toen gaan sprayen en dit nu aan het typen.
Het wordt al weer donker en ik ga zo de lichten beneden aandoen en nog een bakkie koffie nemen.
Tot schrijfs.

Leave a Reply