Tulpen

Vandaag ligt er nog steeds sneeuw en had ik al gisteren besloten om niet te rijden met die gladheid als het niet echt nodig is. Ik ben dus niet wezen sporten in het Leyenburg, maar ik heb wel een heel stuk gewandeld. Ik heb ook nog even tulpen gekocht het zijn mooie rode. De vazen waren iets te groot of de tulpen tekort dus die mogen nog wel even groeien.
Ik heb heerlijk door de sneeuw gewandeld met mijn zuurstof op 3 liter en dat ging best lekker. Op een gegeven moment zie ik een man zijn voordeur uitrennen met alleen een joggingbroek aan en een t shirt en op slippers. Wat was er aan de hand? Even daarvoor hadden een paar kwa jongens de sneeuwpop kapot gemaakt in zijn voortuin die hij met zijn kids gemaakt had. Hij rende dus die kwa jongens achterna en greep er twee die de sneeuwpop opnieuw hebben moeten opbouwen. Het was wel grappig want op slipper kan je niet rennen en die man ging toen op zijn blote voeten door de sneeuw, KOUD!
Maar wel goed dat hij erachter aan is gegaan.
Zo maak je weer eens wat mee. Door de wijk heen tel ik enorm veel grappige sneeuwpoppen en dat is erg leuk om te zien, sommige hebben ook echt een hoedje op en een wortel als neus. Zelf heb ik geen sneeuwpop gemaakt omdat ik dat te veel werk vond. Beide buren hebben al een sneeuwpop die de kinderen gemaakt hebben.
Vanmorgen heb ik nog een paar mooie foto’s gemaakt van mijn tuin die helemaal onder de sneeuw zit en waar nog niemand gelopen heeft, alleen de buurkat en wat vogels. Vanmiddag had ik alleen wel een vuilniszak die in de clico moest die achter in de tuin staat, ik ben maar even achterom gelopen om mijn sneeuw in de tuin niet te beschadigen.
Vandaag kreeg ik van een vriendin een informatie boekje over een nieuw zuurstof apparaat systeem dat ook 8 uur mee gaat met twee liter en veel lichter is om te tillen. De zuurstof tankjes die ik nu in mijn rugtas draag zijn nog best zwaar en groot. Ik ga misschien kijken of dat dan iets voor mij is, maar ik weet niet of mijn longarts dat goed vind en eerst maar even zien.
Peter belde net dat zijn wintersport jas is geaariveerd bij Bever sport en hij gaat die vanavond ophalen. Het is een mooie rode en die staat hem erg mooi. De Jas die hij nu al 6 jaar heeft wordt te dun en oud, die is gewoon op en een lekkere goeie warme jas kan geen kwaad bij dit koude weer.
Morgen typ ik weer en ik ga even thee drinken met een brouwny koekje erbij.

Leave a Reply