Drukke zaterdag.

Vannacht om een uur of vier kreeg ik een SMS je en ik natuurlijk wakker en gelijk kijken van wie. Ik had al een vermoeden en ja hoor mijn eerste wat ik al hoopte en dacht. Annet heeft een oproep voor nieuwe longen. Annet ligt ook in het Leyenburg en tijdens mijn opname hebben we het gezellig. Maar het is natuurlijk mooi als er nieuwe longen beschikbaar zijn omdat je die dan nu eenmaal nodig hebt. Ik heb verder de rest van de dag aan Annet gedacht en gehoopt dat alles door zou gaan. Toen ik vanmiddag rond een uur of een een SMS kreeg dat de transplantatie niet door was gegaan was ik erg teleurgesteld. Ik had het zo gehoopt, maar helaas ging het niet door.
Annet sterkte.

Vanmorgen heb ik eerst even uitgeslapen tot een uur of negen. Daarna douchen, eten en sprayen. We moesten om 11.15 naar het korfbalveld omdat Peter moest korfballen. Ik wilde mee omdat het best gezelli is en ook was het goed weer. Het hele team was ook op de bruiloft en ze hadden een heel mooi lied gezongen. In de korfbal wereld is het zo dat ze af en toe iets nieuws hebben. Dit keer nieuwe korfbal mandjes van geel kunstof en niet meer de ouderwetsere rieten mandjes. Maar die nieuwe gele mandjes zijn veel moeilijker om een doelpunt in te gooien. Dus bakte reflex 7 er even niks van deze wedstrijd en moeten ze maar even flink gaan trainen met deze nieuwe mandjes. Het spel was prima alleen gingen alle ballen mis en dus niet de korf in. De tegenpartij gooide wel raak en het werd iets van 12-5 voor de tegenpartij. Vlak voor de wedstrijd kwam Peter tot de ontdekking dat hij van drie tot half 6 in de middag bardienst had. Geen probleem alleen was hij dat vergeten. Omdat we nog een paar dingetjes in t grote winkelcentrum moest doen, ben ik dat na de wedstrijd gaan doen. Dus reed ik met mijn autootje richting Boogaard en natuurlijk nergens parkeerplek. (normaal ga ik daar dus nooit op zaterdag heen, veel te druk). Uiteindelijk had ik wel wat gevonden. Toen ben ik naar de fotowinkel gegaan en heb een boel trouwfoto’s die op onze eigen camera zaten besteld en die kan ik woensdag afhalen.
Ook had ik daar even nieuwe inkt voor onze printer gekocht. Daarna heb ik daar nog wat rondgelopen en heb bij H&M nog een leuke wijde bruine bloes gekocht die over mijn buik past. Na het winkelen ben ik naar de auto gegaan en naar de supermarkt bij ons huis gereden. Daar heb ik ook de dvd terug gebracht en bij de AH boodschappen gedaan. Ik hoefde niet veel te halen. Alleen hagelslag en brood en vleeswaren.
Als avondeten aten we brood dus vandaar, vers brood.
Vlak voor het avondeten kwamen Natasja en Hein nog even langs om een enorme mooie grote bos rozen te brengen die van Hein zijn ouders en van hun zelf was. Na het zoeken van de mooiste vaas staat de bos prachtig en staat ons huis vol bloemen.
Na het avondeten zijn we even langs Martijn en Brenda gegaan en hebben daar hun mooie huis bewonderd en lekker thee/koffie gedronken. Het was erg gezellig en hun huis is erg mooi geworden.
Daarna naar huis en Peter kijkt nog even voetbal en ik heb gesprayed en getypt. Ik was vandaag meer moe als normaal maar ik weet denk ik al de oorzaak. Ik denk dat ik gisteren vergeten ben om langwerkende insuline te spuiten. Het is nu zo een regelmaat geworden dat ik er gisteren vanuit ben gegaan dat ik dit al gedaan had. Ik had daardoor afgelopen nacht om 1 uur een bloedsuiker van 29 mmol/l en vanmorgen was die ook wat hoog. maar vanmiddag had ik wel netjes langwerkende insuline gespoten en hopelijk voel ik me dan morgen weer lekkerder.
Wel had ik vandag de hele dag mijn zuurstof op omdat ik me dan toch een stuk beter voel en niet steeds van die verzuurde bovenbeenspieren heb. Ik ben nu ook best moe dus ik ga zo slapen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply