Praxis en grote spin.

Gisteren was ook een leuke dag. We zijn niet al te laat gaan ontbijten en hebben wat plannen gemaakt voor wat we zouden gaan doen. Eerst hebben we nog even wat gewone weekend boodschappen gedaan.
Ik wilde even naar de Praxis om wat dingetjes te kijken. Ik had de folder bekeken, maar hoe iets er live uit ziet is toch anders als op papier.
Uiteindelijk hebben we niet veel gekocht en hetgeen wat we zochten hadden ze niet. We hadden wel nog wat kleinigheodjes aan spulletjes voor vrienden van ons gekocht die net de sleutel van hun nieuwe huis hebben gehad. We zijn na de praxis hebben we nog even wat rondgereden om te kijken hoe je van het een naar het andere vinex wijk kan rijden, mar dan tussendoor, en dat ging wel goed.
Daarna zijn we bij het nieuwe huis gaan kijken bvan Mark en Marie jose en ik had het al gezien, maar Petr nog niet. Het was weer even leuk om terug te zien. We hebben de spulletjes gegeven en nu moeten ze klussen.
Het was ook heerlijk weer en we zijn we nog even naar de Hornbach gereden en hebben daar twee stevige fiets ophang beugels gekocht. Daarna zijn we naar huis gereden en heeft Peter die beugels opgehangen in het schuurtje. Omdat toch bijna alles eruit moest hebben we gelijk het schuurtje helemaal opgeruimd en aangeveegd. Er lag best veel zand in en er kon erg veel weg. We hadden in de loop van de jaren best veel stomme potjes en bloemmandjes bewoord die nu niet meer mooi waren. Ook hadden we nog een enorme spin ontdekt die erg van webben maken hield. We hebben hem gedood door ineen keer een grote balk op hem te gooien. Nou die spin was ineen keer plat. Peter heeft onze fietsen nu opgehangen en dat scheelt een hoop ruimte. Alles is ook wer netjes en dat is ook erg fijn.
Ook heeft Peter het gras nog gemaaid en dat was wel nodig ook. Het stond best hoog. In de avond hebben we pizza gegeten met nog een boterham en hebben we nog even lekker zitten lezen in de tuin. Rond een uur of negen vond ik het koud worden en ben ik naar binnen gegaan. Toen heb ik gesprayed en ben daarna nog in bad gegaan. Vannacht heb ikmlekker geslapen en nu wer even aan t typen en sprayen.
Vandaag wordt ook een leuke dag. We gaan namelijk varen.
Vanavond of morgen schrijf ik hier verder over.

Leave a Reply