Koffie en bloemen

Gisteren was het zondag en hadden we een afspraak bij het Landgoed waar we gaan trouwen om de laatste dingen te bespreken. We hebben alles nog en keer doorgenomen en nu is het precies zoals we willen.
We hebben daar nog even door het park gelopen en bedacht waar we onze trouw foto’s willen gaan maken en dat we nog meer locaties hiervoor moeten verzinnen. Na de besprekingen zijn we weer naar de auto gegaan en hadden we zin om ergens koffie te gaan drinken. We zijn toen naar de binnenstad van Den Haag gegaan en hebben bij Dudok koffie gedronken met een gebakje.
We hebben ondertussen lekker plannen gemaakt over onze trouwfeest en de dingen die we nog moeten regelen.
Ook hebben we Brenda gesproken die bij Dudok werkt. Brenda is de vrouw van Martijn. Martijn de de broer van Peter.
Na dudok zijn we naar huis gegaan en heeft Peter de nieuwe slaapkamerlamp opgehangen en de spotjes lqamp die daar eerst hing naar de hobbykamer verhuisd zodat we nu een veel beter licht hebben in deze kamer. We hadden ook nog een plafoniere gekocht voor in de woonkamer maar dat blijkt een wandhang lamp te zijn die niet aan het plafond kan hangen, nu hebben we daar nog wel een andere plek voor.
Peter en ik hadden allebei niet gezien dat die lamp alleen een wandlamp was.
Ik ben lekker gaan koken en in de avond hebben we TV gekeken en nog wat gcomputert.
We zijn vroeg gaan slapen want we hadden toch best een druk weekend.


Leave a Reply