mama Jarig

Afgelopen nacht kreeg Peter een beetje last van de keel en nu heeft hij een keel/neus virus te pakken, is vast over een paar dagen wel weer over.
Daardoor hadden we alletwee niet heel erg goed geslapen. Vanmorgen hebben we ook uitgeslapen tot half 10. daarna ontbeten en alle andere dingen gedaan die ik moet doen. Rond een uur of 13.15 reden we naar Almere omdat vandaag mijn moeder haar 60 ste verjaardag viert. Eigenlijk is ze pas de 18 de jarig, maar het feestje was vandaag. Er was veel familie en dat was best gezellig. Ik heb niet met iedereen gekletst omdat ik soms ook erg moe ben en dan blij ben dat ik effe zit. Vandaag was ik dus wat meer moe, maar eigenlijk niet zo gek. In het ziekenhuis doe ik namelijk niet zo veel als thuis en zijn de dagen thuis dus fysiek zwaarder maar ook veel leuker. Ik moet er af en toe aan wennen dat ik tijdens mijn opname er als een kiviet bij loop en dan eenmaal thuis veel meer doe en iets minder sterk ben als ik dan denk.
Manon en ik zaten op een gegeven moment naast elkaar op de bank en zaten elkaars beenspieren te vergelijken. Tja tweeling he. Maar goed ik dacht dat ik nog best wel veel beenspieren had, nou Manon wit het want die is best getraind. Mijn ietwat dunnenere benen zijn dus toch conditioneel niet zo als die van Manon.
Nog steeds zijn mijn bloedsuikers te hoog en ben ik weer zwaar aan de insuline en tomatensap en kaas. Tja zo veel mogelijk dingen eten waar weinig suikers of koolhydraten in zitten en maar bijspuiten. Maar goed ik weet echt geen oorzaak.
Er is nog wel een klein kansje dat het komt doordat ik niet meer elke dag zithromax hoef te slikken, maar alleen twee pillen op vrijdag en dan onderzoeken ze in mijn bloed en sputum of dit hetzelfde resultaat geeft als elke dag 1 zithromax antibiotica pil. Ik doe mee aan dit onderzoek omdat ik hoop dat dit zal werken en dat je dan 2 pillen per week hiervan moet slikken in plaats van 7.
Misschien is het dan toch zo dat mijn longen die elke dag zithromax missen en daardoor weer meer gaan ontsteken en dat dit die rare hoge bloedsuikers geeft.
Rond een uur of 9 gingen we weer naar huis en hebben we nog even thuis wat gedronken en nu gaan we zo naar bed. Ik ben net klaar met sprayen en echt heel erg moe. mijn benen zijn effe pudding en morgen wordt het een rustdag.
Ik vond het erg gezellig op mama haar verjaardag en heel leuk om te zien hoe hun nieuwe aankopen in de flat stonden.
Doei tot morgen.


Leave a Reply