De laatste trouwdingen.

Het is vandaag al weer donderdag en de week vliegt om. Precies over 1 week gaan we trouwen en we zijn bezig met de laatste trouwdingen regelen.
Gisteren was het een drukke dag voor me. Eerst mijn ziekenhuis spullen boven gezet en opgeruimd en in de middag reed ik naar Els omdat we samen naar Hoek van Holland zouden gaan om ijn trouwjurk nogmaals te passen en op te halen. Om 12.15 was ik bij Els en het rijden ging prima. Het is ongeveer een half uurtje vanaf hier. De coupeuze die mijn trouwjurk heel erg mooi op maat heeft gemaakt moest nog even de knopen op de juiste plek zetten en dan was alles goed. ik was alleen wel weer dikker geworden en met twee weken geleden scheelde het 4 cm in buikomvang. Gelukkig kan mijn trouwjurk dat hebben.
Ik heb wel steeds vaker dat mensen aan me vragen of ik zwanger ben en wanneer ik ben uitgerekend. maar ik heb alleen maar veel vocht in mijn buik door de prednisonmiddel dexamethason die ik moet innemen. het enige nadeel is dat ik op het moment bijna geen een broek meer pas en nu in trainingsbroek rondloop omdat ik alle andere broeken niet meer pas. hopelijk is dit tijdelijk anders moet ik weer nieuwe passende broeken kopen.
Rond 2 uur reden we weer terug en hebben we nog gezellig thee gedronken bij peter zijn ouders thuis. Om half vier ging ik weer terug omdat om vier uur Peter thuis zou komen. We hadden namelijk om vier uur een bezoek van de dominee die de laatste tekst wijzegingen moest weten voor de trouwceremonie.
Om half vijf hadden we alles besproken. Op ons antwoordapparaat stond dat de trouwringen er waren. We zijn dus ook nog even naar de juwelier geweest om ze nogmaals te passen om te zien of de maat goed is en nu worden onze namen en datum erin gezet en maandag kunnen we ze afhalen.
Ik had mijn trouwring dus weer even om en het stond erg mooi en die van Peter ook. Ook al zou het wel even wennen zijn voor Peter om een trouwring te dragen. Peter en ik zijn niet geen sieraden dragers.
Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik Kip kerrie gemaakt. Heerlijk weer mijn eigen potje gekookt en dat smaakt wel een stuk lekkerder dan ziekenhuis eten.
Vandaag is het donderdag en vanmorgen ben ik gelijk opgestaan met Peter en heb gezellig thee gedronken en zijn brood gemaakt. Daarna kwam de zuurstofleverancier en nu heb ik weer een volle O2 tank. Daarna ben ik weer in bed gekropen en heb ik tot 10 uur geslapen en dat was even nodig. Ik was twee weken lang steeds erg vroeg op in t ziekenhuis en dan wil je wel eens een keer rustig een beetje uitslapen. Vandaag ben ik alles netjes aan het maken en alle kleding aan het wassen en verder heb ik een rustige dag. Ik heb het een en ander rondgebeld en afspraken gemaakt rondom de bruiloft en zo ben ik lekker bezig de hele dag.
Op het moment regent het hier vreselijk en ik hoop dat volgende week de zon schijnt en dat het niet regent. Ik heb echt reuze zin in onze bruiloft, maar ik zal nog wel een beetje zenuwachtig worden vlak daarvoor.
Aanstaande zaterdag krijgen Peter en ik onze vrijgezellendag en dat wordt vast erg leuk. Ik weet niet wat ik ga doen en volgens mij is het wel erg leuk. Ik weet alleen dat ik rond 11 uur in de avond wel weer thuis zal zijn.
Op het moment zijn onze druiven in de tuin erg donkerpaars en smaken ze heerlijk. Het enige nadeel is dat er tussen die druiventrossen veel grote kruisspinnen zitten en ik niet zomaar even mijn mijn handen druiven trossen ga plukken. Verder zitten er in onze tuin erg veel spinnen en de meeste erg groot.
Straks ga ik nog even avondeten halen en naar de apotheek. Gisteren kreeg ik van mijn buren een mooie blauwe hortensia die ik nog in een pot moet doen, maar die potmaat heb ik niet dus denk ik dat ik nog even in de schuur kijk en anders moet ik maar een potje erbij kopen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply