Trouwpak voor Peter.

Op zaterdagmorgen was ik gelukig iets minder hyperactief en heb ik een beetje uitgeslapen. Peter zou om half elf bij zijn vader zijn om samen naar de binnenstad van Den Haag te gaan om een trouwpak te gaan kopen.
We hebben eerst dus gezellig samen ontbeten en toen wilde Peter met de fiets naar zijn vader. Maar toen hij het schuurtje open deed was zijn band lek en heb ik Peter maar even met de auto gebracht anders zou hij te laat zijn.
Ik in trainingsbroek en shirt en jas naar Rijswijk gereden en Peter af gezet en daarna weer terug gereden. Ik bedacht me in de auto dat ik dan net zo goed gelijk de vergeten boodschapjes zou kunnen meenemen bij de supermarkt. Dat heb ik ook gedaan en was om 11 uur thuis met al de boodschappen gedaan.
Daarna ben ik gaan sprayen en aan gaan kleden.
Inmiddels had ik ook nog een witte was erin gedaan en nog wat opgeruimd en gerommeld in huis.
In de middag heb ik de geraniums in de hangmanden en hanging baskets gedaan en de bloembak gevuld met geraniums.
Het staat erg mooi en vrolijk. Ik zat wel onder de aarde en tijdens het vullen van de hangmanden stuitte ik nog op een erg grote spin die ik met het schepje geplet heb. moet ie maar niet op mijn geranium gaan zitten.
Daarna heb ik nog even lekker in mijn boek zitten lezen om even uit te rusten. Inmiddels was het bijna vijf uur en kwam Peter thuis van het winkelen met zijn vader. Kees kwam ook even binnen koffie drinken en heeft gelijk de trap gezien die pas bekleed is en de nieuwe tuin opzet gezien.
Het leuke is dat Peter heel mooi geslaagd is voor een mooi pak voor het trouwen. Het pak is nog bij de winkel omdat de broek iets korter moest en op woensdag 22 juni kunnen we het afhalen. Peter heeft ook hele mooi nieuwe trouwschoenen gekocht en die zijn erg mooi.
Peter heeft gisteren een hele leuke dag gehad samen met zijn vader en ik ben erg blij dat hij zo mooi geslaagd is.
In de avond hadden we een BBQ bij Barbara en Rogier omdat Barbara maandag jarig is. Het was erg gezellig en vele vrienden waren er. Het eten was erg lekker en ik vond het heerlijk smaken. Er was ruim vlees en allemaal lekkere hapjes die Barbara had gemaakt.
Ik heb de hele avond zitten babbelen met iedereen en het was zeer gezellig. Barbara heeft allemaal leuke vissen gehad voor in de vijver en we hadden ook nog een drijvend nijlpaarden hoofd als kado gegeven. Ook zijn er drijf eenden bijgekomen en is de vijver erg mooi geworden.

Jammergenoeg kon ik niet zo veel eten omdat mijn darmen nog wat in de war zijn. Daarna kregen we koffie en hebben we een gezellige avond gehad. De gesprekken ginegn over vakanties en vliegen en zo. Erg leuk om alle vakantieplannen te horen.

Afgelopen nacht is Manon op vakantie gegaan. Ze is samen met Ramon en har schoonouders naar Rhodos gevlogen.
De vlucht was vanmorgen om 5 uur dus moesten ze al om 3 uur inchecken. Dat betekent dat ze al om half twee met de taxi vanaf Haarlem naar schiphol zijn gereden. Vanmorgen rond een uur of 8 zou ze wel geland zijn en ik denk dat ze rond 11 uur wel in hun hotel aankomen.
Ik ben zelf nooit op Rhodos geweest maar gisteren hoorde ik van Marie Jose dat het een heel mooi eiland is en dat er veel leuke dingen te doen zijn. Ik denk dat Manon daar wel een hele leuke vakantie heeft.

Stefanie en jeroen en de kids zijn ook deze week met hun nieuwe caravan weg. De kinderen hebben vakantie en kunnen ze een weekje op stap. Ze zijn naar een camping in de buurt van Parijs en dan gaan ze daar een weekje staan. Daarvan gaan ze 1 dag naar Eurodysney en ik denk dat ze ook Parijs gaan bezoeken.
Ik hoop dat ze mooi weer krijgen, hier in Nederkand zou het komende week wel erg mooi weer worden.
Papa en Mama zitten vast nog in Oostenrijk en hopelijk wordt het daar ook mooier weer want ze hadden sneeuw gehad daar.

Op het moment heb ik een ander soort pillen om mijn eten te verteren. Normaal heb ik altijd pancrease en nu heb ik tijdelijk creon omdat die andere tijdelijk niet leverbaar was. Helaas werken die creon pillen niet zo goed bij mij en heb ik last van dat mijn vetten niet goed zijn verteerd. Ik heb vannacht dus buikpijn ervan gehad en vanmorgen al 4 keer vetdiaree gehad. Ik hoop dat ze nu wel binnenkort weer pancrease pillen hebben bij de apotheek want dit is ook niet zo fijn. Ik neem al erg veel van die creon pillen in maar ik zal toch de dosis moeten gaan opvoeren.
Het nare van vetdiaree is dat het enorm vies ruikt en de pot erg vies maakt. Ik was dus al weer erg vroeg wakker en om 8 uur ben ik er maar uit gegaan en zit ik te typen en heb ik net gesprayed.
De zon schijnt al maar er zijn ook wel wolken, dus vandaag weet ik niet wat voor tuinweer het zal worden.
Vanavond schrijf ik verder over vandaag.

Leave a Reply