Urgent

Vandaag is het hoge woord gevallen en hebben de dokters besloten Pascale ‘op urgent’ te zetten. Afgelopen week was voor Pascale weer erg zwaar, ze was weer wat benauwder dan de vorige week. Alles is erg vermoeiend, zelfs naar het toilet of douchen is al een hele opgave. Daarna moet ze echt flink puffen en uitblazen om weer op adem te komen. Het zal een spannende tijd worden, want vanaf nu kan ieder moment de telefoon gaan …

Manon is nog bij Pascale geweest, dat is altijd erg gezellig. Omdat de dokters langs zouden komen, was ik er vanochtend ook dus hebben we gezellig met zijn allen een bakkie koffie gedronken. Tot schrijfs ;-)

10 Responses to “Urgent”

 1. Elvira Says:

  Hallo Pascale en Peter en Manon

  Tja het hoge woord is er uit maar jullie zagen het waarschijnlijk wel aankomen, althans ik heb nog met Manon gebeld. Ik weet at het aan de ene kant heel erg griezelig is maar zo gaat het natuurlijk ook niet goed. En voor Pascale is dit echt een hel!! Cf is gewoon KLOTEN…. grof gezegd maar het is ook grof.
  Lieve Pascale en familie heel erg veel sterkte en ik denk veel aan jullie denk eraan volgend jaar kom je in Glanerbrug carnaval vieren, meee eens?

  Veel liefs elvira

 2. Adrie Says:

  Hoi Pascale en Peet,

  Pfff, ‘op urgent’ gezet worden klinkt echt verschrikkelijk en jullie beleven ongetwijfeld een bijzonder moeilijke tijd, maar ik hoop dat dat telefoontje snel komt. Heel veel sterkte toegewenst..

  Adrie

 3. Yun Says:

  Hi Pascale,
  Zo nu sta je ook op HU! Waarschijnlijk zag je het al aankomen en hoewel ik niet precies weet hoe jij erover denkt, feliciteer ik je toch maar. Zo dacht ik er uiteindelijk ook over toen ik op HU gezet werd.
  Het wachten is nu aangebroken en ik hoop voor jou dat het niet al te lang zal duren en niet al te zwaar voor je zal zijn. Let niet teveel op de telefoon, uiteindelijk komt het toch onverwacht. Geniet gewoon nog maar als dat kan van je oude longetjes en van de mensen en dingen om je heen.
  Heel veel suc6 voor later.
  Yun

 4. Brigitte Says:

  Peter en Pascale,

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe en hopen dat Het telefoontje snel mag komen.

  Brigitte en Glenn

 5. Judith Says:

  Hey
  Toch op HU. Ik wens je heelveel sterkte en suc6 ermee en dat die nieuwe longen dan nu maar heel gauw komen.
  Liefs, Judith

 6. Yvonne Says:

  hoi Pascale,

  Wat rot voor je dat nu toch je angst bewaarheid wordt. Ik hoop dat je toch wat minder benauwd zult worden, zodat je wat “aangenamer” kan wachten. Ik hoop op een korte wachttijd en dat je daarna heel snel weer kunt sporten en skien en alles doen wat je wilt.

  Heel veel sterkte
  Yvonne

 7. Irène Says:

  Lieve Pascale en Peter,

  Sjonge, op hoog urgent… Het komt niet echt als een verrassing. Maar toch blijft het een schok. Ook wij hopen op een korte en zeer voorspoedige wachttijd. Voor jullie allemaal héél véél sterkte. Blijf dromen over de toekomst. Die wordt prachtig!

  Toi toi toi!
  Veel liefs,
  Irène & Sjoerd

 8. Regina Says:

  Hai Pascale,
  Mischien ken je ons nog van de opnames van een aantal jaar terug. O.a van Onderhuids! Sinds ik je hier op de site zag staan lees ik je weblog al. IK hoop, dat voor jullie gauw het verlossende telefoontje komt en je kunt gaan werken aan een voorspoedig herstel. Een heel spannende tijd voor jullie allemaal. We wensen jullie ontzettend veel sterkte. Enne, we volgen je via de site.
  Liefs van, Robin, Regina, Lara en Aimee koopmans

 9. Gertrude Says:

  Hoi Pascale en Peter,

  Normaal zou ik jullie regelmatig op de afdeling zien, maar door mijn zwangerschapsverlof ben ik er voorlopig niet. Ik wens jullie heel veel sterkte met het wachten op nieuwe longen en duim dat ze snel komen. Daarnaast hoop ik voor Pascale dat er af en toe toch een momentje is dat je je wat lekkerder en minder benauwd voelt.
  Zet ‘m op!

  Groetjes Gertrude, verpleegkundige 6B

 10. Tamara Says:

  Heey Pascale

  TOCH op de HU lijst! Ik hoop voor je dat je heel snel die nieuwe longetjes krijgt! Zet m op!

  -xxx- Tamara

Leave a Reply