Ziekenhuis update (I)

olympicsPascale ligt inmiddels weer een week in het ziekenhuis. Ze knapt wel weer wat op, maar het gaat nog lang niet goed. Ze is erg benauwd en heeft weinig energie/kracht om dingen te doen. Ze is heel kortademig en moet steeds ‘bijademen’. Gelukkig zit er wel vooruitgang in en hopelijk kan ze deze week nog meer opknappen. De dokters bekijken dinsdag of ze ook weer aan de Tazocin mag, vorige opname konden de nieren en lever deze handel niet snel genoeg afbreken, maar wie weer zijn die inmiddels weer in goede conditie. Gister zijn haar ouders en Stefanie langsgeweest, dat was erg gezellig. We hebben veel gekletst, en dat is een van Pascale d’r lievelingsbezigheden om de tijd door te komen. Voor puzzelen, wat ze ook leuk vindt, heeft ze nog niet echt veel energie. Er ligt wel weer een niet klaar van 500 stukjes, een mooi stilleven met wijn en franse kaas erop.

Met de korfbal hebben we gisteravond Excelsior klop gegeven met 11-6. Dat was de tweede keer dit seizoen, lekker. We spelen al jaren tegen Excelsior en meestal zijn de verschillen klein en in wisselend voordeel. Dit seizoen zijn we duidelijk beter en dat voelt eigenlijk net als dat Feyenoord twee keer van Ajax wint in 1 seizoen. Jammer zal het voor ons niet genoeg zijn voor de titel want Avanti is een stuk sterker dan de rest van de poule, een tweede plek blijft het hoogsthaalbare, en behoort zeker tot de mogelijkheden. Helaas lever dat geen championsleague op.

Ik ga vanmiddag weer naar Pascale, gezellig scrabbelen ofzo. Volgens mij komt Hennie ook gezellig lands, dus we zullen ons niet hoeven te vervelen. Pascale heeft een groot schema op haar prikbord gehangen van alle westrijden op de olympische spelen. De hele dag kan ze genieten van ijs en sneeuw, dat vindt ze erg leuk. Vandaag skien: de afdaling … voor ons toch wel eens van de favoriete onderdelen (naast het schaatsen). Ik eindig maar op zijn Pascale’s: morgen schrijf ik weer!


2 Responses to “Ziekenhuis update (I)”

 1. Elvira Says:

  Hallo Pascale en Peter

  Gelukkig gaat het wel ietsje beter dan zit er ten minste nog een beetje vooruitgang in. Al voel je je waarschijnlijk nog waardeloos.
  Ik hoop dat er snel een keer een beslissing komt over wat ze gaan doen, al is at natuurlijk altijd wel griezelig. Heerlijk he die olympische spelen, ik ben ook zo gek op sneeuw en ijs maar kan helaas ook nog niet op wintersport, hopelijk over een jaar.
  Ik moest van de week nog denken altijd als de olympische spelen erop waren lag ik in het ziekenhuis, dat is wel gek.
  Nou Pascale en Peter zet hem op en hou vol.
  Liefs elvira

 2. Hans van de Vooren Says:

  Hoi pascale,

  Kom op volhouden hoor!!!!

  Groeten,
  Hans.

Leave a Reply