Bruine haren

Vandaag werdt ik rond half 9 wakker en bed tot half 10 in bed blijven liggen. Ik was nog wat moe omdat ik niet zo lekker geslapen had. dat heb ik soms wel eens.
De ochtend bracht ik dus rustig door met computeren, lezen en trouwbladen doorkijken. in de middag ging ik even avondeten halen bij de supermarkt en daarna door naar Manon die nog in het ziekenhuis ligt. Bij Manon was het gezellig en zeheeft mijn haar een ander kluertje gedaan. Manon verft altijd mijn haar omdat ik daarvoor niet naar de kapper wil. Ik had een pak haarverf gekocht van goudbruin en dan is het altijd maar weer een verrassing wat het resultaat wordt. gelukkig was ook dit keer het resultaat goed gegkomen. Ik ben er blij mee en Peter vond het ook erg mooi. Dus Manon de kleuring is erg geslaagd. Was gezelli he vanmiddag.
Manon en ik zijn nog even wezen bijkletsen bij Yun en Annet en om 5 uur ging ik weer naar huis. Thuis heb ik even gerelaxed en daarna ben ik gaan koken en hebben we lekker gegeten. Nu kijkt Peter PSV en ik ben even aan het sprayen.
Als mijn spray op is ga ik weer naar beneden om wat te drinken, ik heb altijd zo een vieze smaak in mijn mond van het tobi sprayen dat ik daarna meestal nog wat drinken neem.
Mijn ciproxin en prednison beginnen al te werken want ik ben al minder astmatisch.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Bruine haren”

  1. Mariska Says:

    Hi Pascale & Peter!
    Net als de andere je andere neven en nichten werd ik ook gewezen op deze site. Echt een goed idee! Vond het echt leuk om te lezen hoe het met je gaat en wat je allemaal meemaakt. En natuurlijk gefeliciteerd met dat jullie gaan trouwen! Echt heel leuk voor jullie!! Met mij gaat ook alles goed. Groetjes aan Manon, veel plezier met het voorbereiden van jullie trouwdag en ik zal deze site zeker vaker bezoeken!

    Liefs je nichtje Mariska!

Leave a Reply