Nieuwe zuurstof

Vanmorgen kwam de nieuwe zuurstofleverancier en heeft me net als ik al had vloeibare zuurstof gegeven en een concentrator.
De spullen van de nieuwe zuurstof leverancier zijn net even anders, maar ook goed.
De concentrator is iets groter en de vloeibare zuurstoftank iets kleiner, maar daar zouden ze ook nog grotere voor terug krijgen. De kleinere navultankjes zijn bijna hetzelfde alleen hebben ze een zijvulling en niet een ondervulling. Maak niet zo veel uit alleen bij een ondervulling kan je zowel op de normale tank als de hoekloos tank bijvullen en met de zijvulling past deze niet op de hoekloos tanken.
Straks komt mijn schoonmaakhulp en dan heb ik aan het eind van de middag een schoon huisje.
Vanmiddag ga ik nog even langs de apotheek, een paar boodschappen doen en een kaart voor Peter zijn oma kopen omdat zij morgen jarig is. Ze viert het aankomende zaterdag maar morgen krijgt ze alvast een kaartje.
Ik ga nog even wat andere websites bekijken. Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply