Ondertrouw, druk en vakantie

Een aantal dagen heb ik het te druk gehad om te schrijven. Gisteravond had ik al een heel stuk getypt, maar toen ik het op de weblog wilde zetten verdween mijn tekst en mag ik dus nu alles overnieuw gaan typen.
Op woensdagmorgen om 10 uur zijn Peter en ik in ondertrouw gegaan. We moesten een aantal papieren doornemen en een handtekening zetten en toen stonden we ook zo weer buiten.
We zijn daarna naar het winkelcentrum gegaan omdat Peter nog wat kleding nodig had voor de vakantie. Hij wilde een afritsbroek en die hebben we gevonden bij Perry sport. We hebben daar ook nog even een broodje Haring gegeten. Ik had Peter ook nog even de bril laten zien die ik bij Pearl had gezien. Hij vond dit ook een mooie, maar minder sportief en stevig als de bril van Linnewever in Wateringen. Ik heb dus besloten om de duurdere bril te kopen omdat ik beter de beste bril kan kopen omdat ik die toch vaak op zal hebben en er dan best lang mee doe.
Rond een uur in de middag zijn we naar Peter zijn moeder gegeaan en hebben we daar thee gedronken. Daarna zijn we de binnenstad van Den haag gegaan om Peter zijn Trouwpak op te halen. De broekspijpen moesten nog wat korter gemaakt worden. Ik heb Peter al geheel gezien in zijn mooie trouwpak en het staat hem heel erg mooi. verder verklap ik niks. We zijn daar ook gelijk geslaagd voor een mooie stropdas erbij dus peter is er klaar voor.
Daarna zijn we nog even een broodje wezen eten bij Dudok en daarna weer richting huis.
In de avond heb ik lekkere forel gemaakt en we hadden die in de tuin opgegeten. We waren erg moe aan het eind van de dag en hebben er een lange dag van gemaakt.
De volgende morgen moest Peter weer vroeg nar het werk. ik heb niet uitgeslapen want de zuurstof bijvulling zou komen. Die kwam nu om een uur of 9 maar normaal staan ze om half 8 al voor de deur. ik heb intussen gesprayed, gedouched en gegeten. . toen mijn zuurstofvat weer vol was heb ik al vroeg boodschappen gedaan en naar de apotheek geweest omdat het erg warm zou worden. om elf uur was ik weer thuis en had ik alles al gedaan. in de rest van de dag heb ik me bezig gehouden met de strijk, was en lekker in de schaduw zonnen en lezen. ook heb ik lijstjes gemaakt met wat er allemal mee moet op vakantie.
In de avond aren we Taco’s en hebben we een lekkere avond gehad.
Nu is het vrijdagmorgen en ik heb net gesprayed. Ik ga nu de rest inpakken en daarna gaan we een weekje weg.
Tot volgende wek, dan heb ik vast veel te schrijven.
tot schrijfs.

Leave a Reply