Rustige dag

vandaag heb ik een rust dag ingelast. Het was al een drukke week en ik was al wat zieker dus die rust had ik even nodig.
Vanmorgen lekker rustig aan gedaan en alles op zijn gemakje gedaan. In de middag ben ik boodschappen gaan doen en dat ging ook goed. Ik had niet zo veel en de iets zwaardere tas had ik in de auto laten staan zodat peter die later voor me binnen kon zetten.
Daarna ben ik de DVD van Ice Age gaan kijken. Dit is een dysney kinderfilm over de ijstijd met allemaal leuke humor erin en ik heb er lekker om gelachen. Gewoon een feel good movie. Ik mocht deze DVD van Brenda lenen. Bedankt brenda ik vond Ice Age erg leuk.
Ook heb ik nog lekker met een aantal mensen gebeld en verder gecomputerd en gelezen.
In de avond heb ik spinazie en aardappelen klaargemaakt met een gebakken lekkerbek visje.
Het smaakte erg lekker. daarna hebben Peter en ik het een en ander zitten te berekenen over hoe duur de bruiloft ongeveer zal kosten. Wel schrikken hoor van de hoge bedragen, maar het hoort erbij en trouwen doe je maar een keer de eerste keer en hopelijk nooit meer nog een keer.
Het is erg leuk om met de trouwerij bezig te zijn. Ik ben nog steeds in de wolken.
Vandaag is het voor Manon ook een feestje want Manon en haar vriend Ramon kennen elkaar vandaag 10 jaar en dat gaan ze volgend weekend samen vieren. Manon en Ramon nogmaals gefeliciteerd.
Ii ben nu aan het sprayen en mijn spray is bijna op dus dan stop ik met typen en ga ik lekker slapen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply