Gisteren en vandaag

Gisteren was ook een volle dag.
Eigenlijk wilde ik gisteravond nog wat schrijven, maar ik was te moe. Ik ben Gisteren naar de Apotheek geweest en heb daar mijn pneumococcen vaccinatie opgehaald die ik vandaag laat zetten. Dan moet ik over drie weken bloed prikken en dan kunnen ze zien of ik antistoffen heb voor deze vaccinatie.
Ook ben ik even naar de hobbywinkel geweest en heb witte acryl verf gekocht omdat ik dat nodig heb om mijn schilderij te maken. Ook had ik bij Douglas een litteken creme gehaald van biodermal die ervoor zorgd dat mijn litteken mooi en soepel blijft van mijn portocath. Ik smeer het twee keer per dag in. Daarna nog even een kaart geschreven en gepost en een hoop boodschappen gedaan bij de supermarkt en weer cola vergeten mee te nemen. Die was ook n0g in de aanbieding dus vandaag maar even kijken.
Vanmiddag moet ik op controle bij mijn longarts en daarvoor moet ik longfunctie blazen, ik ben benieuwd hoe het zal gaan. Ik voel me best goed dus ik verwacht geen gekke dingen.
Ik ga straks maar even kijken wat ik nog nodig heb aan medicijnen en welke vragen ik allemaal heb.
Vanmorgen heeft de vorige zuurstof levenancier alle spullen opgehaald, ik was net uit bed, maar het is allemaal goed gegaan.
Ik heb net gesprayed en ik ga zo even douchen zodat ik weer schoon en fris ben. Oja ook nog even de was uitzoeken voor straks en dan heb ik alles weer gewassen en moet ik alleen nog wat dingen drogen en strijken.
Het sneeuwt hier al heel lichtjes de hele dag, maar volgens mij is het niet koud omdat het allemaal gelijk weg smelt. Vanavond schrijf ik hoe mijn bezoek aan de longarts was.

Leave a Reply