Kaartjes en taart

Gistermorgen belde peter dat hij de middag vrij nam en rond ee uur of twee thuis was. We hadden het plan om langs de drukkerij te gaan voor onze trouwkartjes. Dat hebben we ook gedaan.
Het werdt een drukkerij in Rijswijk en daar kregen we 5 grote trouwkaartjes boeken mee. We hebben ze allemaal bekeken en er zaten hele leuke bij. Ik kan verder nog even niet schrijven over hoe het een en ander er uit komt te zien, maar over twee weken krijgen de mensen het kaartje vanzelf in de brievenbus.
Omdat we dit binnen een half uur gedaan hadden zijn we nog even langs een bakker geweest en heben we info gevraagd over bruidstaart. Ook hebben we een puntje taart gekocht met de zelfde vulling als de bruidstaart. het smaakte erg lekker, maar we willen ook nog meerdere mogelijkheden gaan bekijken en proeven.
Daarna zijn we naar huis gereden en hebben we alle trouwkaartjes bekeken en het samen gezellig gemaakt. We hebben er uiteindelijk eentje uitgekozen die erg mooi is. In de avond heb ik een grote burrito gemaakt met gekruid gehakt erin met daarbij quackemole en gele rijst en salade. Smaakte erg lekker, maar de burrito was erg veel. Ik heb dus maar een stuk nog in de koelkast liggen die ik vanmiddag op eet.
In de avond is Peter naar de sportschool geweest met Hein en ik was te moe om mee te gaan. Ik ga een andere keer mee om te beginnen met sporten daar, maar dan moet ik niet al heel veel gedaan hebben die dag zodat ik ’s avonds veel te moe ben.
Vannacht heb ik heerlijk geslapen. Vanmorgen regende het heel erg en ging Peter al om 7 uur naar zijn werk, ik heb nog lekker uitgeslapen tot half 10 en ben daarna gaan eten. Om 10 uur kwamen ze mijn zuurstoftank bijvullen, dat is ook weer gedaan. Het is hier nu heel mooi weer met zon en het wordt al aardig warm.
Ik ben nu nog aan het sprayen maar ik ga straks mooi de tuin in en er een lekkere dag van maken.
Vanavond schrijf ik weer.

One Response to “Kaartjes en taart”

 1. Yun Says:

  Hi Pascale,
  Zo te lezen gaat het wel goed met je! DRuk in de weer met alle voorbereidingen. Zolang je je maar niet te druk maakt, he!
  Hier alles OK, ga steeds weer een beetje vooruit.
  Nou, maak er een mooie dag van en groeten ook aan Peter en Manon.

  Yun

Leave a Reply