Gelhaard

Vandaag is het zaterdag en zal ik schrijven wat we vandaag hebben gedaan.
Vanmorgen moest Peter er vroeg uit omdat hij in de middag een wedstrijd moest fluiten bij de welpen van de korfbal. Eigenlijk moest hij die wedstrijd pas om half twee in de middag fluiten, maar hij wilde bij een andere wedstrijd alvast kijken hoe de spelregels zijn bij de welpen van de korfbal. Deze kindertjes zijn rond de 7 jaar oud en het is erg grappig om te zien hoe de kinderen met zijn allen op de bal afstormen en als er een een doelpunt maakt dan zijn ze super blij.
Rond half elf was Peter weer terug en hebben we samen ontbeten. Manon kwam ook gezellig naar ons toe en zijn was er al om 12 uur. Manon had namelijk een hele mooie gelhaard gezien bij de Hornbach bouwmarkt en die wilde ze graag kopen. Nu zit er bij ons vlak in de buurt een Hornbach en kwam Manon bij ons om die haard op te halen.
Peter moest om half een naar het korfbal sporthal om de welpjes te fluiten. Ik ben samen met Manon in haar auto naar de Hornbach gereden om die haard te halen. Maar het pakket de doos was te groot en zou niet zo makkelijk in Manon haar auto passen. Manon heeft toen wel alvast de blikjes gel gekocht en wat andere nephoutblokken assocoires. Ook was het pakket van de haard loodzwaar en zagen we het niet zitten om dat samen opgetild te krijgen. Manon en ik zijn weer naar mijn huis gereden en hebben eerst lekker thee gedronken. Om 3 uur kwam Peter weer thuis. Manon en Peter zijn toen samen even het zware pakket met gelhaard gaan halen met onze auto waar het pakket wel in pastte.
Eenmaal thuis aangekomen heeft Peter de doos open gemaakt en de onderdelen los in Manon haar auto gelegd en dat pastte wel prima.
Het is best grappig dat er in zo een kleine nissan micra een gelhaard past en een paar weken geleden ook een hele salonstoel.
Rond half zes ging Manon weer naar huis en Peter moest nu naar de korfbal omdat hij zelf een wedstrijd moest spelen. Hij moest om half 7 spelen en hij is straks rond half 9 wel terug. Hij speelt nu voor het eerst op zijn nieuwe korfbal sportschoenen en hij zal er wel lekker op spelen denk ik. Ik was niet mee omdat ik me niet erg fit voel en een beetje ziek ben.
Ik ben de laatste week steeds meer benauwd geworden en heb steeds meer een infectie, al hoest ik niet al te erg. Maar ik heb het wel benauwd en heb ook meer zuurstof nodig.
Maandag moet ik op controle bij de longarts en dan zal ik wel niet zo een goede longfunctie blazen. Maar ik denk dat ik volgende week wel in het ziekenhuis lig om weer twee weken te kuren met antibiotica per infuus. Ik ben gewoon weer aan een kuur toe en dan zal ik me daarna wel weer veel lekkerder voelen.
Ik sta vandaag trouwens 11 maanden op de wachtlijst voor nieuwe longen. De tijd gaat best snel en ergens hoop ik dat ik niet zo heel lang meer hoef te wachten, maar de dokters denken nog een jaar. Spannend allemaal.
Als Peter straks thuis komt gaan we pizza eten en een DVD filmpje kijken.
Ik ga zo even proberen om er wat foto’s bij de weblog over onze vakantie toe te voegen.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Gelhaard”

  1. Annette Says:

    hi Pascale,
    wat vervelend voor je dat je weer een kuur nodig hebt. Hopelijk knap je snel weer op. Ik kijk er natuurlijk wel naar uit om weer samen een beker thee te drinken. Gezellig.
    Groetjes van Annette

Leave a Reply