Salonstoel in micra autootje.

Wat een rare titel. Maar goed uitleg komt zo hierover.
Vandaag was een leuke dag want manon en Ramon zouden hier komen.
Om 8 uur was ik al wakker en gingen we opstaan. Peter heeft eerst de weekendboodschappen gedaan en ik heb ondertussen gesprayed, aangekleed en samen hebben we de boodschappen uitgepakt en gegeten.
Het was erg regenachtig weer en de tuin stond al blank.
Manon en Ramon kwamen rond half elf aan en we hebben eerst koffie gedronken met een lekkere donut.
We zouden eigenlijk naar Rotterdam gaan, maar dat hebben we maar niet gedaan.
Een aantal weken geleden had manon namelijk geboekt dat ze zou gaan Abseilen van de Euromast. Mar omdat ze vorige week een thuis infuuskuur kreeg heeft ze dat maar afgebeld. gaat zo moeilijk he abseilen met infuus in je pols. best rot als dan je blauwe naaldje ergens bovenin het touw blijft halken en en dan snoek hankt je thuispomp nog ergens boven in de euromast. Nee dat vonden we niet zo handig.
Het was ook maar goed ook dat het was afgebeld want het was erg slecht weer met veel regen en wind.
We zijn vandaag naar het grote winkelcentrum gegaan hier in de buurt. Peter en Ramon liepen heerlijk door de mediamarkt met allemaal mooie computerspul en andere mooie dingen.
Manon en ik vermaakte ons bij de make-up en sierraden en kleding. We hebben niks gekocht, alleen gekeken.
Bij de V en D hebben we wat gedronken en toen zijn we weer naar de auto gegaan.
Peter had namelijk zijn eerste korfbalwedstrijd van het seizoen en we gingen er lekker kijken. Het was een oefenwedstrijd en was leuk om te zien. Peter had nog een mooi doelpunt gemaakt en nu weten Manon en Ramon ook hoe korfbal werkt.
Na de korfbal zijn we naar een adres in Rijswijk gereden waar manon een hele mooie tweedehands salonstoel heeft gekocht. Ze had die op marktplaats gzien. het was hier in de buurt en we zijn die stoel wezen afhalen met twee auto’s.
Peter en Ramon tilden de stoel en na wat berekenen en schuiven pastte zowaar die gehele salon stoel in een kleine nissan Micra. Mooi he, Manon kon er gewoon nog mee autorijden en Ramon passte er ook nog naast op de bijrijders stoel.
We zijn toen naar mijn huis gereden en hebben daar lekker ge BBQ ed op de electrische BBQ die op het gasfornuis stond onder de afzuigkap.
Ik had lekker sateh en hamburgers. Ook was er stokbrood met salades en kaasjes en met nog meer lekkers. na helemaal propvol te zijn gegeten waren we klaar met eten. manon ontdekte toen dan haar infuus een beetje lekte en dat er twee knikjes in het infuusslangetje zaten. Een nieuw infuus dus. Eesrt even de longafdeling van het leyenburg gebeld om te vragen of de diensdoende longarts er was en wie het was. nou die dokter was net weer naar huis en dan kon het ook wel op de EHBO. (heet tegenwoordig SEH)
Maar goed dan kan Manon dat net zo goed laten doen op de EHBO in Haarlem en dan hoeft ze neit met een nieuw infuus nog helemaal vanaf Den Haag naar Haarlem te rijden.
Manon en Ramon zijn dus naar huis gereden en daar heeft Ramon eerst die Salonstoel samen met hun buurman de auto uit getild en in manon haar salon gezet. Daarna zijn ze in het ziekenhuis in Haarlem een nieuw infuus gaan prikken. Helaas kregen ze er geen een in. manon heeft gewoon moeilijke pribare vaten dus zonder infuus naar huis. Morgen probeert ze het opnieuw in het ziekenhuis in Hoofddorp. Lukt het dan weer niet dan overlegt ze maandag met onze eigen longarts.
Toen manon net wegreed kwamen Rogier en Barbara nog even langs koffie drinken.
Nu heb ik net gesprayed en zaten we te zappen op de bank. We gaan zo slapen want we zijn alletwee best moe.
Morgenochtend lekker uitslapen en dan zien we wel.


Leave a Reply