Leuke zaterdag.

Gisteren was een leuke dag. In de morgen zijn we al naar de drukker gegaan om onze trouwkaartjes te bestellen.
Dat hebben we ook gedaan. Het was best leuk om te doen en ze waren erg aardig en behulpzaam.
We krijgen binnenkort een proefdruk en alvast de enveloppen. De kaartjes zijn over twee weken denk ik pas bij ons binnen. Dan gaan we ze zo snel mogelijk versturen.
Na het bezoek aan de drukker zijn we naar Peter zijn ouders gegaan.
daar hebben we in de tuin gezeten en gezellig bijgekletst. Om 12 uur kwam Brenda en heben we de trouwfoto’s gezien. Het is een heel mooi album geworden met echt prachtige foto’s erin. Heel erg mooi allemaal. Peter en ik zijn dan ook erg blij dat de zelfde fotograaf ook onze trouwfoto’s en album gaat maken.
We hebben ook nog lekker middag gegeten daar omdat Els heerlijke broodjes had met lekkere kaas en vleeswaren.
Rond half drie reden we nog even langs de fotowinkel in het grote winkelcentrum in de buurt om nog even het een en ander te vragen over foto’s. Met name over grote, afdrukken en printen enzo.
We zijn ook nog even Perry sport binnengegaan en Peter heeft daar een nieuw sport shirt gekocht in de aanbieding en ik heb voor 5 euro een sporttas gekocht. Een paarse sportieve soort zwemtas met een surf afbeelding erop. Ik had meestal mijn sportspullen in een plastic tas, maar ja dat is best wel armoedig en had ik even een goede sporttas nodig. In mijn sporttas heb ik meestal mijn gympen, sportshirtje en trainingsbroek en sokken. ok nog wat nutri’s en een flesje drinken en mijn reserve o2 slang.
Daarna zijn we nog even de paar vergeten boodschappen wezen halen en hebben we nog even lekkere ijsjes gehaald.
Thuis hebben we even in de tuin gezeten en zijn we gaan BBQ en op de safari chef. (soort eenpits gasstel op butagas te gebruiken als BBQ en grilplaat.
Ik had er op een hamburger en sate stokjes. Ook hoort daarbij salade en stokbrood met allemaal lekkere frans ekaasjes. nou we hebben weer lekker gegeten.
Het waaide alleen nogal hard en toen de zon weg ging werd het ook wat fris en zijn we maar naar binenn gegaan.
In de avond hebben we nog even een filmpje gehuurd en de film Hitch gezien. Lekker gelachen natuurlijk en was het een gezellige avond.
Het is nu zondagmorgen en ik heerlijk uitgeslapen tot 10 uur.
Peter is zijn nieuwe sport t shirt aan het uitproberen in de sportschool en komt zo al weer thuis. Ik ga komende week ook een keer naar die sportschool maar vanmorgen lag mijn bed nog zo lekker en we gaan vanmiddag naar Fleur en maressa hun verjaardag. Twee drukke dingen op een dag gaan even niet omdat het te veel energie kost.
Op het moment gaat het weer even wat minder goed met mijn longen en doe ik maar even rustig aan. Ik heb gewoon weer een beginnende infectie en dat merk ik met name in meer hijgen bij inspanning en meer zuurstof nodig hebben anders krijg ik hoofdpijn.
Ik hoest ook ietsje meer, maar ik moet morgen toch naar de longarts en dan hoor ik wel wat ik moet doen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply