Haarlem en verbrand.

Het is vandaag zaterdag en ik schrijf over gisteren en vandaag.
Gisteren zijn Peter en ik in de middag naar Haarlem gegaan naar Manon en Ramon. Het was prachtig mooi weer en we waren al om kwart over een bij Manon. We hebben daar lekker in de tuin gezeten. Toen zijn we naar de binnenstad van harlem gereden en hebben we een aantal hele leuke winkeltjes bezocht die allemaal life style spulletjes hadden. Gewoon allerlei leuks voor in ons huisje. Uiteindelijk hebben we een leuke tafelloper gekocht met 4 place matjes. Ook twee mooie waterkarafjes en een leuk soor blad met 9 waterglazen erin. het staat erg leuk allemaal.
We hebben ook nog een heerlijk broodje haring gegeten en daarna zijn we nog even op de botermarkt op terras gaan zitten. Even mensen kijken.
Rond 5 uur waren we weer bij manon thuis en hebben we nog even in de tuin gezeten. Manon heeft toen heerlijke Lasagna voor ons gemaakt.
Na de Lasagna is peter samen met Ramon de beamer gaan uit proberen en hebben ze een film gezien.
Manon en ik zijn een bruidsjurk gaan passen en die paste erg goed. Ik heb dus een bruidsjurk gekocht en ben zeer blij. Het is echt een prachtige jurk waar ik me goed thuis in voel en waar ik heel erg blij mee ben.
Ik kan op het moment even niet de juiste woorden beschrijven over hoe mooi de jurk is en hoe enorm blij ik ben. Maar manon weet wel dat ik helemaal straalde toen ik hem aanhad.
Manon en ik waren pas vrij laat terug en we zijn toen gelijk naar huis gereden. Toen Peter en ik thuis kwamen was ik echt doodop en zijn we gelijk gaan slapen.
Ik kon alleen de slaap niet vatten en heb tot een uur of drie wakker gelegen, ik heb de hele tijd aan mijn mooie bruidsjurk liggen denken.
De volgende morgen was ik ook nog best moe en heb nog even uitgeslapen.
Inmiddels is het nu zaterdagavond en schrijf ik weer verder.
Vanmorgen was ik dus nog erg moe en heb eerst met Peter goed geontbijt en daarna heb ik een hele rustige dag gehad. Ik heb eigenlijk de hele dag gelezen en me rustig gehouden. Ik was zelfs te moe om even brood te halen. Peter moest om half een verzamelen voor de korfbale n ik ben niet mee geweest. normaal had ik dat wel gedaan, maar omdat ik gisteren al erg verbrand was in mijn gezicht door de zon en alle medicijnen die ik nu heb moest ik vandaag maar even uit de zon blijven. Ik heb dus met factor 20 op mijn gezicht in de schaduw gezeten en ben alsnog verbrand. maar de schade valt mee. Peter was om drie uur al terug van de korfbal en heeft daarna alle boodschappen gehaald. Hij is zo lief voor me, want ik was er vandaag echt even te moe voor.
Toen Peter terug was hebben we lekker in de tuin gezeten en heeft peter het gras gemaaid en de tuin verder netjes gemaakt en het een en ander gesnoeid.
Het leuke was dat mijn ouders vandaag ook gezellig langs kwamen en ook heel nieuwsgierig waren naar mijn trouwjurk. Ik heb hem even aangedaan en hij stond weer prachtig en dat vonden papa en mama ook. Papa heeft er nog drie foto’s bij gemaakt. Toen ik mijn gewone kloffie weer aan had zijn we lekker pizza gaan eten in de tuin. Na de koffie gingen Ppa en mama weer naar huis en Peter moest nog naar een Coctail party van hein. Waar hij nu ook nog is en het vast heel gezellig is. Ik was daarvoor te moe en ik vind het ook niet goed om met een longontsteking naar een party te gaan. Ik had als het goed me me had gegaan graag mee gewild, maar het ging vandaag even niet. Volgende keer ben ik er wel weer gezellig bij.
Ik heb nu net gesprayed en ga zo naar bed. lekker even lezen en daarna slapen.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Haarlem en verbrand.”

  1. Hein Says:

    Hoi Pascale,

    Het is nu 03:12 en ik moet natuurlijk direct naar bed en slapen, maar ik zat nog even op Internet te kijken. Ondanks alle cocktails inderdaad! Jammer hoor dat je er niet bij kon zijn, het was gezellig en we hebben veel cocktails uitgeprobeerd. De volgende keer ben je weer bij he?

    Ga nu slapen..en jij sterkte.
    Hein

Leave a Reply