Uitrusten

Vandaag is het vrijdag en heb ik een rustdag ingelast. Gisteren had ik het ook niet druk maar ik wil lekker fit zijn voor morgen. Morgen heb ik mijn vrijgezellendag en ik wordt heerlijk verrast en weet nog van niks. Het wordt vast erg gezellig en ik heb er reuze zin in.
Gistermiddag ben ik nog even naar de apotheek gereden en heb daar nog wat medicijnen afgehaald en een pak nutridrink. Daarna ben ik nog even vleeswaren gaan halen bij de Hoogvliet supermarkt daar op de hoek. Ik had lekkere ham gehaald en kipgrilworst en dat smaakte ook best lekker. Het is een grote supermarkt met o.a. onbemande selfservice kassa’s. Dat werkt als volgt. Scan je boodschap produkt en leg het op de band en dan schuift de band je boodschappen vanzelf verder. Doe dit met al je boodschappen. Als alles uit je mand of kar is dan ga je pinnen met zo een pinpas. Dan betaal je en krijg je een bonnetje. Dan loop je om de band heen en doet de boodschappen in je tas en de bon moet je even vast houden. Als je de winkel verlaat moet de bon nog eenmaal gescand worden om een toegangspoortje te openen, dan loop je naar buiten. Heel handig als het druk is bij de andere kassa’s.
Na de supermarkt ben ik nog even een drogisterij ingelopen en heb ik daar de juiste kleur oogschaduw gevonden die nog ontbrak aan de bruids make up. Nu is alles bijna compleet.
Ik ben toen naar mijn autoo terug gelopen en richting de zonnebank gereden waar ik nog even 12 minuten gezond heb onder de turbobruiner. Dit klinkt heel wat maar je hebt ook nog twee soorten zonnebanken die je nog sneller en meer bruin maken, maar dat gaat me te hard en ben ik bang dat ik verbrand. Ik heb nu gewoon een lekker kleurtje, maar het is niet zo dat het lijkt alsof ik 6 weken naar hawai ben geweest.
Na het zonnen ben ik weer nar huis gegaan. In de avond aten we brood omdat Peter korfbal training had in de regen.
Ik heb de avond doorgebracht met TV kijken en telefoneren. Heel gezellig hoor.
Vanmorgen heb ik ook uitgeslapen net als gisteren en dat doet me goed. Ik ga straks nog even wat was doen en strijken en dan is hetb op zolder ook weer netjes, want er hangen nu overal kleren te drogen die niet in de droger mogen. Ook ligt er nog best wat strijk en zo heb ik weer een klusje vandaag.
Later schrijf ik meer.

One Response to “Uitrusten”

  1. Annette Says:

    Hi Pascale!
    Ik ben weer het weekend thuis. Heerlijk! Ik wil je nog even heel veel plezier wensen op je vrijgezellendag.
    groetjes van Annette

Leave a Reply