Administratiedag

Vandaag had ik een wat rustigere dag ingeplant. Ik heb een administratiedag gedaan.
In de morgen heb ik uitgeslapen tot 10 uur. Daarna het ritueel van sprayen, eten en douchen en de vuilnisbakken buiten zetten. Daarna heb ik een was gedraaid en wat kleding opgevouwen en in de kasten gelegd. In de keuken stond nog steeds 1 pak geleisuiker en toen heb ik besloten om voor de laatste keer een kilo druiven te plukken en nog 4 potten jam te maken. Ik heb er ook wat foto’s van gemaakt. Die plaats ik morgen bij dit verhaal.
Ik ben dus weer vier potten jam rijker. Ik ben gewoon van plan om de potjes jam weg te geven aan familie en vrienden. Daarna heb ik het een en ander aan administratie gedaan, dat was effe nodig.
Na de administratie ben ik even naar het postkantoor in wateringen gereden en heb daar een annuleringsverzekering afgesloten voor onze week vakantie in het landal park Rabbitt Hill. Je weet maar nooit of er ineens iets tussenkomt waardoor we moeten afzeggen. Gelukkig kan je je daarvoor verzekeren.
Daarna heb ik avondeten gehaald en ben ik weer naar huis gegaan. Ik heb ook nog een nieuwe pot vitamine C 1000mg gehaald bij de kruidvat. Zo hoop ik verkoudheidsvirussen zoveel mogelijk te weren. Ook door veel en vaak mijn handen te wassen en bij verkouden mensen uit de buurt te blijven.
Thuis heb ik nog even TV gekeken en ben toen gaan koken. We aten doppertjes en worteltjes met een kip gordon bleau en gebakken aardappeltjes waar chili kruiden op zaten en daardoor erg lekker smaken.
Na het eten plofde ik zowat en heb ik elke avond weer een zeer vervelend volle buik die me benauwd maakt en dat me erg in de weg zit. Helaas is hier niks aan te doen en is het overtollig vocht wat ik vasthou in buik, wangen en voeten. Ik mag van de dokter geen plaspillen want dat schijnt erg slecht voor mijn nieren te zijn.
Ik moet dus hiermee gewoon leren leven ook al valt het niet mee.
In de avond is Peter Laminaat gaan leggen bij Hein en ik heb de DVD van de gehele bruiloft gezien, ruwe versie die Barbara even langs kwam brengen. Peter is die nu aan het kijken en af en toe hoor ik hem heel hard lachen. De ruwe versie is ook al een leuke dvd geworden dus we zijn erg dankbaar dat Rogier en Ramon alles zo mooi en goed op film hebben gezet.
Inmiddels is mijn sprayen allang klaar en ga ik zo nog even naar beneden naar Peter. Daarna lekker slapen, want ik ben best moe.
Morgen schrijf ik weer en dan komen de jam foto’s er ook op.


Leave a Reply