Hoek van Holland

Vanmorgen was ik rond half 8 op om thee te maken en Peter zijn brood te maken voor mee en nog even een paar plakjes ontbijtkoek gesmeerd. Dat doen Peter en ik elke morgen. Gezellig nog eve Thee drinken. Daarna als Peter net de deur uit is ga ik ontbijten rond 8 uur en dan ga ik sprayen en meestal iets in t huishouden doen. Nou vandaag niet ik had zin om nog even uit te slapen en dat heb ik ook gedaan. Ik werd op 10 uur wakker en ben tot half 11 in bed gebleven. Lekker lui. Verder heb ik nog wat strijk gedaan.
Daarna ben ik wel gaan douchen. Els belde ook nog eve of ik wat spulletjes en een Foto trouw boek van een andere collega van school kon meenemen. Dat had ik om kwart voor een gedaan. Om een uur was ik weer thuis.
Ik ben thuis gaan middageten en daarna de route naar hoek van Holland uit gaan zoeken.
Om half drie red ik weg naar Els toe om samen gezellig naar Hoek van Holland te gaan waar we en afspraak hadden bij de mevrouw die mijn jurk gaat inkorten en vermaken zodat hij beter past.
Op de heenweg moesten we de route al snel verleggen omdat de weg naar Monster is afgesloten en nu reden dan via naaldwijk. Kan ook, maar was er druk omdat nu al het verkeer zo gaat.
Ook waren er nog drie wegomleidingen zodat je veel kleine straatjes in dorpjes ziet. Maar goed een dikke tien minuten kwame we te laat, maar het was geloof ik niet zo erg. Els had ik de auto al gebeld dat we iets later waren.
De grote zolder is tevens ook naaisalon en geft ze daar ook naailes aan groepe mesnen. De mooist dingen worden er gemaakt. OOk badmode en lingerie. Ik heb dar dus mijn nieuwe ondergoed aan gedaan en de schoenen en toen mijn jurk erbij aan. Het stond prachtig en vond ik mezlf er weer er g mooi uitzien in mijn trouwjurk.
We weten nu precies wat er veranderd moet worden en dat komt helemaal goed. Op 26 augustus hebben we en nieuwe afspraak en dan wordt de jurk vermaakt. Dat komt ook omdat ik soms nogal dikker of dunner kan worden. Dat ligt aan de hoeveelheid vocht dat ik vasthou op mij buik. De dosis prednison en dexamethason hebben daar mee te maken. Op het moment be ik weer wat opgeblazen terwijl ik minder dexamethason heb, maar goed ik hou gewoon meer vocht vast en dat zie je aan mijn buik en wangen.
Zo vlak voor de bruiloft dan verandd het neit meer zo maar nu kan ik er nog niks van zeggen.
De terugweg ging een stuk sneller. We reden nu via kwintsheul en wateringen en we waren zo weer in Rijswijk. We hebben eerst thee gedronken en daarna zijn we bij ons thuis pizza gaan eten. Het was dus een leuke en spannende dag en ik was erg blij dat Els zo goed de weg wist want ik was onderweg allang tien keer verdwaald.Het was ook erg gezellig.
We hebben nog even koffie gedronken en daarna heeft Peter Els weer even thuis gebracht.

Manon belde nog vanaf Rhodos en ze had het erg leuk. Ze was al in Rhodos stad geweest en had nog niet alles gezien, dus daar gaat ze nog wel twee keer heen. Vandaag hadden ze een wilde jeepsafari van wel 8 uur lang en in de meest onbegaanbare paden en rotsige wegen. Manon wist niet dat een jeep zo veel kon. gelukkig zijn ze heel huids terug gekomen en kan Manon erg goed auto rijden.
Ze heeft er een DVD van en die zie ik wel als ze weer in Nederland zijn.
Verder heeft ze een heerlijk Hotel met drie zwembaden, en de zee vlakbij.
Toen Peter terug kwam had ik net ontdekt dat er een kikker tegen het raam sprong en naar binnen wilde. We hebben lange ramen die tot de grond komen en vandaar dat zo een kikkertje dan denkt ik wil naar binnen. Hij sprong heel schattig met zijn pootjes tegen het glas en ik be maar even de fotocamera gaan halen. Peter heeft een paar leuke foto’s van het beestje genomen.
Ook heb ik Corinn nog even gebeld omdat Har zoon Tim vandaag 1 jaar oud is geworden. Gefeliciteerd TIM. Ik had Corinn twee kaarten gestuurd een namens Peter en mij en een namens Manon en Ramon. Maar dat wist Corinn niet. Dus het eerste wat ze zei was dat Ik en Manon allbei bijna de zelfde kaart hadden opgestuurd, echt tweelings. Ze had er een hele mooie theorie voor bedacht. Ik had toen toch maar even verteld dat ik die kaarten alletwee had verstuurd omdat Manon nu op Rhodos zit. Maar we hebben er wel om gelachen.

Daarna hebben we TV gekeken en ik heb net gesprayed.
Ik ga zo lekker slapen want het was me wel een beetje vermoeiend dagje vandaag.
Tot schrijfs.


Leave a Reply