Winkelen.

Tja laat mij los in het winkelcentum na 11 dagen ziekenhuis opname en mijn dag kan niet meer stuk.
We hebben dit keer niet erg veel gekocht, maar het was best gezellig. Ook hebben we nog even ergens een tosti en wat fris gedronken. Heerlijk om weer thuis te zijn. Ik geniet ook gewoon van het thuis zijn zelf. mijn eigen bed, bank, tv, bad en gewoon lekker Peter om me heen en de tuin.
In het ziekenhuis hoor je voortdurend andere mensen en allerlei piepjes van apparatuur en ook komt er vaak verpleging even kijken en dat is vaak leuk, maar soms ook niet. Niet rot bedoeld, maar als je thuis bent komt er ook niet steeds iemand binnenvallen met iets onzinnigs als een glas water waar je niet om gevraagd hebt.
Daarna zijn we lekker in de tuin gaan zitten en Peter heeft een heel stuk grond afgegraven waar nu weer zand ligt om er stenen op te leggen. De plaats war die stenen lagen is nu weer aarde en daar komen planten. Peter heeft flink zijn tuinbest gedaan.
Daarna zijn we naar Els en Kees geweest en hebben daar erg gezellig gegeten. Op TV was eigen huis en tuin en daarna weg in nederland. Dit programma ging over Haaog vaals en limburg waar we 24 juni een weekje heen gaan dus dat was wel leuk om te zien.
Daarna hebben we tot 10 uur youp van het Hek gekeken en we zijn daarna weer naar huis gegaan.
Ik had nog een probleempje met mijn zuurstoftankje. Hij deed het niet. Zat vol vloeibare zuurstof, maar uit mijn zuurstofbril kwam niks. Ik denk dat de knop of soort scharniet wat open moet gaan staan naarmate je de zuurstof kraan opendraaid vastgevroren zat en pas na een tijdje deed alles het weer wel. Ik dacht al alles gaat zo zwaar en ik heb ietwat blauwe nagels. Toen mijn zuurstof tankje weer ontdooid was deed alles het wel weer goed en had ik de hele avond lucht.
Ik heb net gesprayed en ga zo slapen.
Op het moment heb ik nog steeds te hoge bloedsuikers. Ik weet absoluut niet waardoor maar ik verbruik erg veel insuline en dan is t nog te hoog. Ik weet zelf gewoon geen oorzaak.
Gewoon extra veel insuline spuiten en veel meten.
Morgen gaan we naar Almere naar mama haar verjaardag. Het wordt vast een drukke en leuke dag. Ik ga dus maar snel slapen want ik ben nu ook erg moe.
Doei.


One Response to “Winkelen.”

 1. manon Says:

  Hoi Pascale,
  Ik zie je gezellig morgen en als ik nog iets voor je mee moet nemen dan bel je maar morgen ochtend .
  Vergeet je mij receptje niet voor de creon.
  Werkt trouwens wel maar mijn buik moet toch iets wennen dmv krampjes.
  slaapse ,dikke kus manon

Leave a Reply