Leuke dag.

Gisterochtend had ik gelijk even mijn bloedsuikers doorgemaild naar mijn arts en gelukkig waren die al wat beter. Ik moet nu nog een beetje Levemir erbij spuiten en wat later in de morgen. Ondertussen heb ik wat opgeruimd en om half een kwam mijn schoonmaakhulp. Ik ben zelf om een uur naar de tapijtwinkel gereden om de betalen omdat vandaag de trap wordt bekleed. Ik had geen zin om dat vandaag cash in huis te moeten hebben dus vandaar. Ik heb verder nog even wat gewinkeld en ben best leuk geslaagd. Eigenlijk zou ik niks kopen, maar bij V en D hadden ze een leuke spijkerbroek voor maar 22 euro en leuke platte puntschoenen ook vreselijk in de aanbieding. Ze zijn leer en beige kleurige puntige instappers die heel stoer staan. Toen kwam ik bij H en M en heb een leuk hemdje gekocht dat over een ander hempje moet. Het is een geruit stoffen hempje met blauw wit en rood. Ook heb ik nog even bij pearl brillen gekeken en zag hier ook leuke brillen. Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe bril. Maar er is zoveel keuze dat ik het effe niet meer weet. Nu mijn suiker weer beter gaan kan ik binnenkort even mijn brilsterkte precies laten meten en dan koop ik er een. Ik heb allerlei monturen op gehad. Eerst dacht ik zo een hippe kunstof bril met kleurtje, maar die staan me niet. Maakt te streng. Ik kan beter een gewoon metaal frame nemen en dan met ietwat vierkantigere glazen. Ronde bril staat me minder goed nu ik een ietwat bol hoofd heb met een beetje wallen onder mijn ogen. Ik zoek gewoon nog verder en op een keer heb ik een nieuwe bril. De vorige bril is ongeveer 14 jaar oud uit het stenen tijdperk en staat me voor geen meter meer omdat mijn hoofdvorm veranderd is. Vroeger had ik een mal gezicht en nu niet meer, wat ik niet erg vind hoor.
Gistermiddag belde een oud studie genoot Astrid op dat ze in Zoetermeer was voor het werk en of ze langs kon komen en lekker mee eten. Nou dat vond ik reuze gezellig. Ik heb even boodschappen gedaan en we hebben pasta gegeten. het was erg gezellig en we hebben lekker bijgekletst.
Daarna koffie gedronken en de avond was zo om.
Vannacht had ik lekker geslapen maar was al weer vroeg wakker. Straks komen de trapbekleders en vandaar dat ik al gedouches heb en gegeten en gesprayed. Ik weet dat ze ergens tussen 9.30 en 12.30 komen.
Ik heb steeds onwijze spierpijn in mijn benen en dat komt omdat ik soms wat eigenwijs ben met het inhouden van mijn zuurstof slang. Ik gooi hem heel nonachalant even opzij en race dan het huis door, met gevolg dat ik dan steeds te weinig zuurstof in mijn spieren krijg en hierdoor onwijze spierpijn heb. Ik denk dat ik gisteren ook veel gelopen heb met winkelen en boodschappen en daar is die spierpijjn ook van. Met mijn longen gaat het prima en voel ik me goed. alle medicijnen doen hun werk goed.
Vanavond schrijf ik over vandaag.


Leave a Reply