afgelopen week

De afgelopen zondag zou ik nog schrijven maar door het altijd te korte weekend was het er niet van gekomen. Eigenlijk hadden we die zondag ook niet heel veel gedaan. Wel lekker gegeten. Rond een uur of half 5 kwamen Peter zijn oma en ouders en hebben we heerlijk chinees gegeten. Daarna koffie gedronken en toen moesten we weer naar het ziekenhuis. Peter had de maandag vrij en was met zijn vader naar het tuincentrum gegaan en heeft daar buxusplantjes gekocht en een beukhaagje vooor de voortuin. Deze staan er mooi in. In het ziekenhuis merkte ik steeds vaker dat ik allergisch astmatisch reageerde met mijn longen na het sprayen van toby. Ik heb dit in overleg met de longarts even gestopt en nu gaat het dus en stuk beter met me. Nu ben ik weer aan t afbouwen met de prednison en dit gaat ook goed. De rest van de week was ook erg leuk en ik krijg erg veel bezoek en kaarten en brieven. Ik ben dus best druk zo een hele week. Ik heb natuurlijk erg weinig energie en kan ook niet veel tegelijk, steeds iets doen en dan weer uithijgen.

Mijn moeder is twee dagen blijven slapen en ze is dus op dinsdag, woensdag en donderdag geweest. Het was erg gezellig en we hebben vanalles gedaan en ook veel yathzee gespeeld. Ook kwam Els gezellig langs en mijn oom Harrie en tante Jasprine.

Manon had nog een kei hippe korte broek voor me gekocht met een leuk camoeflage stoer t shirt  en die staan me ook erg goed.

Maar ik hou het allemaal wel zo vol en wordt ik lekker verwend. Ondertussen wachten we al bijna 10 weken op hoog urgent en daarvan 5 weken op nummer 1 van mijn bloegroep en lengte. Het enige wat we met zijn alle kunnen doen is gewoon wachten en hopen dat die mooie roze sportieve stevige longen er snel komen. (mogen ook gewone longen zijn hoor als ze het maar doen).

Hier nog wat foto’s van vorige week.


Leave a Reply