Rabbit Hill

Gisteren was het vrijdag. Ik heb toen veel gedaan maar weet niet altijd meer precies wat.
Ik had in ieder geval nog een was gedaan en heb wat opgeruimd in huis.
Ook heb ik een vakantie geboekt voor Peter en mij. We gaan 1 weekje naar Rabbit hill in een landal huisje. Dit park ligt in de buurt van Apeldoorn en daar is het heel mooi heb ik gehoord. We kunnen dan leuk door de herfst bossen wandelen, naar de apeheul, paleis het Loo en Kruller Muller museum. Ook is er op het park zelf genoeg te doen voor als het een keertje regent.
Ik heb er onwijs veel zin in. Ook heb ik de zuurstof er al voor geregeld en komt het vast allemaal in orde.
Ik heb ook een emmer druiven van de druivenplant gehaald. Alle druiven wer gesorteerd en hier weer 5 potten jam van gemaakt. Daarna had ik nog 3 kilo druiven, maar geen jampotjes en andere potjes meer. Maandag ga ik de rest van de potjes kopen en weer een hoop jam maken.
Aan de struik hangt nu nog wel 3 kilo druif maar die laat ik nog effe hangen.
In de middag heb ik alle weekendboodschaoppen gedaan en had weer twee tassen vol plus 3 flessen cola en een pak wasmiddel. Vanuit de winkel gaat dat dan via mijn winkelwagentje de achterbak van de auto in en thuis heb ik een boodschappen kar die ik als soort steekwagentje gebruik voor zware boodschappentassen en die flessen cola.
Na de boodschappen was ik moe en heb lekker op de bank gezeten. Peter kwam om half 6 thuis en toen ben ik gaan koken. We aten een lekkerbekje met worteltjes uit potjes en aardappelpuree. De lege potjes van de worteltjes waren al met jam gevuld, ik had de worteltjes alvast in de pan gedaan.
Normaal eet ik bijna altijd verse groenten, maar ik had potjes nodig dus dan maar een keer groente uit glazen potje.
In de avond hebben we een dysney film gekeken op DVD. Die heette Valliant en ging over dappere postduiven die in de WOII berichten overvlogen vanaf bezet Europa naar Londen.
Daarna zijn we naar bed gegaan en heb ik best lekker geslapen.

Leave a Reply