Schilderdagje

Vandaag hadden Peter en ik een schilderdagje. We hadden vanmorgen een beetje uitgeslapen en daarna zijn we gaan schilderen. Peter heeft geschilderd en ik keek erbij en geef af en toe iets aan. Peter had gisteren een nieuw rollertje en betere kwast gekocht. Zodat het schilderen vandaag erg goed ging. Het is erg mooi geworden. Peter heeft echt heel netjes geschilderd en dat moest ook wel met alle wiite muren en een modderkleurige trap. De treden zijn niet gedaan die worden dinsdag bekleed.
Vanmorgen belden vrienden ons of we mee gingen varen, nou daar hadden we best zin in gehad, maar ja die trap moest af dus konden we helaas niet. Volgende keer beter.
Met mijn suikers gaat het wel al wer wat beter. De nieuwe insuline slaat goed aan en ik hoop me daardoor volgende week wat minder slap te voelen. Ik heb nu weer even puddingspieren en dat komt wel weer goed. Ook mijn chagrijnige buieen zijn er af en toe nog. Ik hoop dat die ook snel wegtrekken. Het hoort er gewoon allemaal bij, mijn lijf is gewoon ontregeld.
Rond half vier was de trap klaar en heeft Peter nog even alle werf afgewassen van de kwasten en bakjes en zichzelf. Rond half 6 reden we naar Peter zijn ouders om daar lekker nasi te eten. Het was gezellig.
We waren niet te laat terug, we hebben nog even tv gekeken en Peter is nog even met de laptop bezig. De DVD brander in de laptop doet het niet, dus hopelijk kan het nog gefikst worden.
Morgen komt mijn hulp schoonmaken en dan heb ik weer een schoon huis. Heel veel is al netjes en opgeruimd. Alle strijk en was is aan kant. Heerlijk is dat.
Ik ga zo lekker slapen want zoals altijd ben ik ’s avond erg moe.
Tot schrijfs.

2 Responses to “Schilderdagje”

 1. Marcia Says:

  Hoi Pascale!
  Ik weet niet of je me kent, maar ik ben degene die je vorige keer in ‘t ziekenhuis de rug toekeerde op de poli:P (per ongeluk natuurlijk). Ik kom je wel vaker tegen. (ben het zusje van Natalia)
  Maar in ieder geval, ik kwam jouw website tegen en ik dacht; laat ik ’s even een kijkje nemen!
  Leuk hoor! Ben in ieder geval blij te lezen dat t weer wat beter met je gaat, en dat die ene opname de kortste opname ooit was!;) (heeft ‘t dan toch nog geholpen dat je me hebt gezien?;):P)
  Succes nog ermee! En fijn he, dat je lekker uit kan kijken naar je weekje Limburg!!
  Groetjes, Marcia
  oh ja, ik heb op moment ook puddingspieren, haha!

 2. Marcia Says:

  Oeps…het was niet echt de bedoeling dat de reactie op de website zou komen te staan..nou ja, vooruit;) Haha!

Leave a Reply