Opname Manon

Vandaag is manon opgenomen in het ziekenhuis. Ze ligt op een mooie grote kamer op 6b wat ze graag wilde. Het infuusprikken ging ook goed en was ik een keer raak. Ook moest ze een longfoto laten maken en bloed prikken. Manon moest ook aan de prednison blijven en dat is even wat minder omdat haar suikers dan zo in de war zijn. Ik hoop dat ze maar 2 weken hoeft en er echt even lekker van opknapt. Ik was vandaag al langs en had een leuk plantje meegenomen want bloemen bloeien zo snel uit in het ziekenhuis en plantjes doen het dan langer als je ze elke dag water geeft. Verder waren er nog wat bekenden die ook daar lagen zoals Yun, Charlene en Landy dus manon heeft gezeldschap genoeg en hopen dat ze het gezellig met elkaar hebben, vast wel.
Om half vijf ging ik richting huis en had manon belooft dat ik gelijk door naar huis zou gaan, maar dat had ik toch niet gedaan. Ik was toch nog even naar V en D gereden om fotolijstje te kijken en niks gevonden. Even later kwam Peter met de trein aan in de buurt en hadden we op het winkelcentrum afgesproken omdat Peter even nieuwe veldkorfbal schoenen moest kopen. Hij is daar nu op aan het trainen en volgende week zaterdag moet hij weer wedstrijd korfballen op het veld. Daarna zijn we naar huis gereden en hebben we soep met brood gegeten en verder heb ik de hele avond TV gekeken en nu heb ik net gesprayed.
Mijn benen zijn al best moe, maar ik moet toch nog even mijn tas inpakken en mijn pillen verzamelen.
Gisternacht had ik een baal nacht ik had zo slecht geslapen, en veel pijn in mijn spieren dat ik vanmorgen ook nog best moe was. Nou hoop ik aankomende nacht beter te kunnen slapen.
We gaan morgen een lang weekend weg naar Hoog Vaals in Limburg en daar heb ik erg veel zin in. Het wordt vast wel heel vermoeiend, maar ook heel leuk en mooi weer.
Maandagavond schrijf ik wel hoe het was en wat we gedaan hebben.
Tot schrijfts. Manon sterkte he komende dagen!

One Response to “Opname Manon”

  1. Adrie Says:

    Hoi Pascale!
    Leuk dat je ook een weblog hebt. Heel veel plezier in limburg! Het weer is perfect, en de vlaaien smaken daar altijd goed :-p.

Leave a Reply