Grote schoonmaak

Het is nu woensdagmorgen en ik zal nog even schrijven wat ik gisteren gedaan heb.
In de morgen heb ik even wat oipgeruimd i huis en twee wassen gedaan. In de middag kwam namelijk mijn schoonmakhulp en dan moet het netjes zijn in huis zodat zij alles goed kan stofzuigen,dwijlen en stofvrij maken.
Ik eb ook nog oude foto’s uit lopen zoeken en nog wat blousjes gestreken. Eigenlijk heb ik me een beetje rustig gehouden overdag. Mijn huisje is weer heerlik schoon en daar en ik blij mee. In de avond had Peter iets op kantoor en dat was pas om 7 uur afgelopen. Ik he dus alleen gegeten en Peter had extra brood mee. Ik had eergisteren burrito’s gemakt, maar ik had er nog een over met kipvulling en die heb ik gisteravond opgegeten samen met nog een boterham en keriesoep. Om half 8 ben ik naar gitaarles gegan en ik heb weer veel geleerd. Het was best gezellig.
Na de gitaarles heb ik eerst Els thuis gebracht en toen ben ik Peter op gan halen bij Hein. Peter was namelijk na zijn werk gelik doorgegaan naar Hein zijn nieuwe flat om plinten te leggen.
We zijn daarna lekker naar huis gereden en hebben nog even wat gedronken en zijn toen naar bed gegaan. Ik was best moe ook al had ik niet veel gedaan gisteren.
Het zal wel door mijn longen komen en dan ben ik meestal iets meer uit mijn humeur en veel meer moe. Ik doe maar rustig aan omdat ik binnenkort een weekje in Nederland op vakantie ga in een landal Greenparcs huisje. Hier hebben Peter en ik erg veel zin in want we zijn allebei aan vakantie toe.
Zo mijn spray is bijna op en ik ga zo de vuilnisbakken buiten zetten zodat die weer worden geleegd. Eigenlijk is het er maar een die niet eens zo vol zit.
Vanavond of mogen schrijf ik weer.


One Response to “Grote schoonmaak”

  1. manon Says:

    Hoi Pascale,
    Zo lekker klaar voor vandaag en ga zo even sprayen en dan slapen.
    morgen heb ik timmie gezellig weer en dan bel ik je nog wel even.
    kus manon

Leave a Reply