Drukke dagen.

Er zijn zo van die dagen dat je het eigenlijk rustig aan wil doen maar dat lukt dan niet.
Gisteren op woensdag moest ik vroeg op omdat om 10 uur iemand van de WVG zou komen om te praten over de rolstoel die ik bij de gemeente heb aangevraagd. Ik moest dus al om 10 uur aangekleed en gegeten hebben. Die gene kwam pas om 11 uur en heb ik dus nog even zitten lezen op de bank.
Het gesprek verliep prima en ze gaan een lichtgewicht rolstoel voor me aanvragen. Ik krijg dan vanzelf een oproep om een keer naar stichting welzorg te gaan om een stoel te passen. Ik moet er dan wel met Peter heen omdat we dan ook uitleg krijgen over het in en uitklappen van de stoel.
Toen de WVG man weg was heb ik nog even met Sabine gebeld. Daarna belde Peter om hem op te halen vanaf station om daarna naar het winkelcentrum te gaan. Daar moesten we namelijk nog wat dingen doen. Onder andere een mooi overhemd met stropdas kopen voor onder Peter zijn mooie pak. Ook hebben we nog een DVD gekocht bij de mediamarkt van Andre van Duin en een van Quinto tarrantino die jackey brown heet. Petr verzameld deze films en deze was weer eens in de aanbieding.
We hebben nog wat foto’s opgehaald en hebben nog heerlijk in de zon op het teras gezeten. Ook hebben we nog wat kleine dingetjes gehaald voor Martijn en Brenda voor op hun Hotelkamer.
Daarna zijn we naar huisgegaan en was ik erg moe. Ik heb toen nog Nasi gemaakt en die was erg lekker. Daarna afgewassen en daarna op visite bij Eddy en marjolein om hun zoon Floris te bewonderen. Het was erg gezellig en we waren er met Mark en Marie jose. Floris is een heel schattig lief kindje en zag er erg mooi uit.
Om 10 uur gingen we richting huis en toen gelijk naar bed. Ik was erg moe want het was weer een veel te drukke dag voor me.
Vandaag weer vroeg op GRRR. De zuurstof leverancier kwam om 8 uur het vat vullen en tja nu ben ik maar aan het sprayen en hoop zo nog even in slaap te kunnen vallen. Ik slaap te weinig. Als ik ’s avonds in bed ga kan ik niet slapen en juist ’s morgen wel, maar dan heb ik steeds wat waardoor ik er toch vroeg uit ben en eenmaal wakker val ik niet zo makkelijk meer in slaap. Ik hoest een beetje meer en vandaag wordt weer een drukke dag.
Ik heb vanmiddag een vrijgezellenfeestje van Brenda (trouwt met Marijn de broer van Peter) en dat is een high tea en daarna gaan ze schieten op de schietbaan en Els en ik gaan kijken. Om 5 uur gaan we weer naar huis en dan zal ik ook wel erg moe zijn. Vrijdag heb ik gelukkig een wat rustigere dag.
vanavond schrijf ik hoe vandaag is gegaan.


One Response to “Drukke dagen.”

  1. corinn de bock Says:

    Wat een druk leven heb jij. Hoe was de vrijgezellendag? Leuke site hoor ga vaker kijken! Manon zit nu naast mij en heeft deze pagina laten zien. Zullen we snel eens afspreken. Dan kom ik met Manon mee samen met Tim.nou tot ziens en doe rustig aan! groeten Corinn

Leave a Reply