Uitzicht op Den Haag

Zo, dit is dus het uitzicht vanuit kamer 6.16 van het Leyenburg. Pascale vond het wel grappig om dat bovenaan onze site te zetten. Ze kan dit uitzicht ondertussen dromen omdat ze er al meer dan zes maanden tegenaan zit te kijken. Vandaar even een nieuwe look van de website.

Pascale is behoorlijk ziek en kon daarom niet naar huis dit weekend. Vandaag waren Jos en Truus er al vroeg om Pascale te vertroetelen en ook Peter kwam al om 12.00u. Dus we hebben de hele dag genoten van elkaar. We hebben thee en koffie gedronken, radio geluisterd, gerolstoeld naar de kinderboerderij, een broodje shoarma gegeten (nee, we hadden geen schaap meegenomen uit de kinderboerderij; Peet was even naar een shoarmatent op de Leyweg gereden) en tussendoor veel uitgerust.

Weer een dag gewacht …

15 Responses to “Uitzicht op Den Haag”

 1. Marcia Says:

  Goh, wat een bekend uitzicht;)
  Grappig inderdaad om dat boven aan je site te zetten. Hopelijk mag je er niet meer aaaal te lang van genieten;) Maar krijg je straks n mooi nieuw uitzicht in Utrecht.
  Jammer dat je niet meer naar huis mag, maar ja, alles om zo STERK mogelijk de operatie in te gaan he..?!
  Weet dat we nog steeds iedere dag aan je denken. Gelukkig krijg je ook nog een hoop lieve mensen op bezoek die je lekker vertroetelen. Helpt je deze moeilijke tijd weer een beetje doorheen he?!

  Nou…Slaap Lekker, en wie weet is je laatste nacht in het Leyenburg wel aangebroken, denk ik altijd maar…..;)

  Heel Veel Liefs, en positieve energie

  Marcia

 2. Marjolein, Eddie en Floris Says:

  Lieve Pascale en Peter,

  We denken elke dag aan jullie en blijven er in geloven! We wensen jullie veel sterkte toe en jullie zijn kanjers!!! Veel liefs van ons allen en vooral een dikke kus van Floris

 3. Veerle Says:

  Nou, er valt wel heel wat te zien daar vanuit je kamertje. Al ken je het na zoveel tijd waarschijnlijk inderdaad wel al uit je hoofd.
  Gelukkig zijn er nog mensen om je af te leiden. Laat je maar gezellig verwennen! Hoop dat het nu vlugger dan vlug komt!
  Veel succes! We denken aan je!

 4. sabine steenepoorte Says:

  hallo pascale,

  goh een bekend uitzicht!!
  Jammer dat je niet meer naar huis mocht, maar als je zo ziek ben dan ben je misschien ook liever in het ziekenhuis.
  lekker dat je zo vertroeteld word door vrienden en familie.
  heel veel sterkte verder en hopelijk dat de telefoon zo over gaat.
  ik schrijf je van de week nog een brief.
  groetjes van sabine

 5. Bianca Says:

  Lieve Pascale,

  Wat duurt het lang…..Via Manon blijf ik goed op de hoogte van jouw gesteldheid, maar het wachten moet nu echt een keer gaan stoppen en er zullen snel longen moeten komen, vind ik. Waarom gaat er nou geen geschikte donor dood, denk ik elke keer weer. Ik hoop echt voor jou dat ze nu snel komen en dat je geopereerd kan gaan worden, zodat je daarna kan gaan herstellen en weer kan gaan genieten van het leven. Nu ben je alleen maar bezig om in leven te blijven en dat is niet leuk.
  Ik denk vaak aan je en ik wens je nieuwe longen toe!!!

  Liefs, Bianca, Henk, Sterre, Manne en Wout.

 6. Kees Says:

  Hoi Pascale,
  Mooie foto vanuit Leyenburg. We konden helaas niet komen van ‘t weekend. Maar van de week komen we zeker. Zondag mag ik zingen in het Leyenburgkoor. Ik zal wat harder zingen zodat je het boven kan horen.
  We denken aan jou en aan Peter. En zoals Martijn zou zeggen: Stay cool en houd vol.
  Groetjes van Kees en Els

 7. manon Says:

  Mooie foto peet ,
  vandaag in t leyenburg was het uitzicht minder denderend maar wel 6 zappelins en pop muziek van t parkpop festival.
  T was wel een leuke dag voor pascale eerst waren stefanie en ik er en later peter.
  groetjes manon

 8. Elvira Says:

  Hallo Pascale Manon en de rest

  Zelfs ik lig nu snachts iedere keer op mijn telefoon te kijken of ik niet iets gemist heb en daarmee bedoel ik natuurlijk eindelijk eens die oproep. Dit is echt belachelijk maar je kunt er helaas zo weinig aan doen als alleen maar duimen en hopen dat je toch nog even kunt wachten.Gisteren verteld mijn vriendin nog dat er 2 op het punt stonden om te overlijden op de ic in Enschede en dan wil ik eigenlijk vragen wat voor bloedgroep ze hebben en of de longen nog geschikt zijn terwijl zij erg aan het afscheid nemen zijn denk ik alsjeblieft red hier pascale mee, dat is toch ook wel erg eigenlijk.
  Nou ik ga even weer verder duimen, kop op

  Knuffel elvira

 9. Bob Says:

  En weer een dag gewacht:S Ik ben net terug uit Napels voor de Europese Spelen voor hart- en longgetransplanteerden. Ik hoop dat je over 2 jaar bij de eerstvolgende spelen mee kunt!

  Sterkte daar!

  Bob.

 10. renate Says:

  Hallo,
  Hehe nog steeds niets. Vergeet niet we duimen door hoor eens moet het lukken en liever vandaag dan morgen. Wel leuk die foto wat er nu staat boven je website hoor. Probeer een beetje moed te houden. Heel veel groetjes van uit Limburg,

  Renate

 11. anja Says:

  hoi pascale

  wij mogen vrijdag van doe een wens een weekend naar disneyland maar als we terug zijn hoop ik te lezen dat je eindelijk getransplanteerd bent.

  we blijven met je meeleven en duimen dat je longen nu echt heel snel komen.

  sterkte anja

 12. Kata Says:

  Hee lieve Pascale en Peter,

  Weer een dag gewacht… Het is ongelooflijk he, hoe lang je al urgent staat. Maar jullie geduld zal beloond worden. Elke dag kan het wonder gebeuren!

  Ik duim voor jullie, dat jullie net zo veel geluk mogen hebben met Pascales nieuwe longen als wij met die van Arian. En dat je de tweede helft van deze zomer niet alleen naar het uitzicht mag kijken, maar ook weer kan rondlopen.

  Je bent een dappere meid, hou je taai! Lieve groetjes, ook aan Peter en aan je lieve zussie Manon.

  Kata

 13. Bob Says:

  Weer bijna een week voorbij… Ik kijk elke dag hier met hoop op goed nieuws. Blijf vechten, het gaat je lukken!!!

  Bob.

 14. renate Says:

  Tjee nog niets en las bij oef dat het niet lekker gaat, je weet vanuit het zuiden kunnen we alleen maar duimen. Is er iets wat je eigenlijk leuk vind aan kaarten ofzo. Ik mag je helaas niet komen opzoeken :( Heel veel groetjes en laat even weten wat je leuk vind aan kaarten krijgen (dieren ofzo).

  Groetjes,

  Renate

 15. Fred Says:

  Hallo Peter en Pascale,

  Hoop dat jullie niet meer zo lang hoeven te wachten! Ik duim ook en wens jullie sterkte!

  Groeten uit Haarlem,

  Fred

Leave a Reply