Drukke dag.

Het is nu dinsdagmorgen en ik schrijf over gisteren.
Gisteren was een leuke erg drukke dag. Ik maak me af en toe gewoon te druk, maar alles is ook zo leuk om te doen en dan vergeet ik dat ik dan te veel dingen plan op een dag.
Gistermorgen heb ik de was gedaan, en ik wilde ook wat strijken, maar ik had geen strijk dus was ik snel klaar op zolder.
Ik ben gewone boodschappen gaan doen bij de supermarkt en had gelijk voor twee dagen eten gehaald. alleen ben ik weer eens wat vergeten en ga ik dat straks nog even halen. Ook moet ik nog even vaatdoekjes kopen, want ik heb er niet veel meer, dus tijd voor nieuwe.
Daarna ben ik de boodschappen thuis gaan brengen en heb ik nog wat op de post gedaan. Toen kwam ik Rogier en Barbara tegen die pasfoto’s gingen maken. Hun auto stond in de buurt van de brievenbus geparkeerd.
Thuis aangekomen ben ik eigenlijk bijna meteen weer richting de Boogaard winkelcentrum gereden en hen dar mijn mooie jasje van mijn pak dat ik aanhad bij het trouwen van Martijn en Brenda weggebracht. Ik heb het jasje naar een kleermaker gebracht die de mouwen korter gaat maken want die waren wel 5 cm te lang. Ik heb namelijk voor de lengte van mijn lijf te korte armen waardoor alle mouwen altijd te lang zijn. Soms scheelt het 2 cm en dan is het niet erg, maar bij dit jasje scheelde het gewoon te veel en zag je alleen nog maar het topje van mijn vingers als de mouw naar beneden hangt. Donderdag kan ik het jasje weer ophalen.
Daarna had ik een heel lijstje van wat ik daar allemaal moest doen. Ze hadden bij Perry sport een leuke afritsbroek voor Peter in de folder gezien, maar toen ik daar kwam was alles al bijna uitverkocht en was er alleen nog maar maat small en medium. Ook vond ik de kwaliteit stof en vorm niet zo mooi en zag het er in de folder veel mooier uit. Ik heb dat dus ook niet gekocht.
Daarna ben ik naar de Hema gegaan om even te kijken of ze nog een wit T shirt voor mij hadden daar, maar alles was uitverkocht of net niet wat ik bedoelde. Wel heb ik daar nog pantykousjes en sokke voetjes gekocht en een zonnebril.
Daarna ben ik naar de WE gegaan om twee witte t shirts voor Peter te kopen. Van het weekend wilde hij een wit t shirt aan onder zijn overhemd en toen kwamen we erachter dat hij er maar drie heeft en die zaten alledrie net in de was. Witte t shirts staan in de zomer leuker onder een overhemd dan zwarte t shirts. Toen zag ik nog een leuk jasje voor Peter bij de WE en dat was nog afgeprijsd ook. Ik heb maat L voor hem meegenomen, maar twijfelde of hij geen xl moest. Hij is nogal breed bij de schouders. maar goed straks ga ik het jasje dus toch omruilen voor een xl en Peter is er blij mee. Hij was namelijk al langer op zoek naar een gewoon katoenen jasje in het blauw.
Hij vind het wel leuk als ik af en toe wat voor hem mee neem. Eigenlijk heeft hij ook nog een overhemd met korte mouw voor op t werk nodig. Hij heeft er een, maar van de week wordt het weer erg warm en dan is een korte mouwen overhemd ook wel lekker, dus daar ga ik straks ook nog even voor kijken.
Gisteren moest ik ook nog even een schoenlepel kopen. darna ben ik naar huis gegaan omdat ik een beetje laag bloedsuiker kreeg en dan kan ik ineen erg moe worden. dus ik lekker naar huis gereden en thuis lekker even op de bank liggen slapen.
Het was net niet lekker genoeg om in de tuin te zitten. Het waaide net te hard. Maar vandaag is het al mooier weer dus vandaag ga ik onder andere wel in de tuin zitten.
In de avond had ik gekookt en aten we groentemix van broccoli, bloemkoool en wortelrondjes met kaassaus, krieltjes en een kip gorden bleu. het smaakte lekker. Na het eten was er echt niks op TV en zijn we in bad gegaan. Daarna ben ik erg moe naar bed gegaan en concludeerde ik dat ik weer eens te veel had gedaan die dag.
vandaag heb ik ook best veel op de planning. ik heb nu nog spierpijnin mijn benen van gisteren. Arme ik.
Vanavond schrijf ik mijn dag van vandaag die ook weer druk wordt maar wel leuk.

Leave a Reply