Toeristische route.

Vanmorgen zijn we vroeg van huis gegaan want we hadden weer veel te doen. We zijn eerst vanuit Den haag naar Blokker gereden dat vlak bij Hoorn ligt. We gingen naar mijn Tante om haar bril te brengen die op de trouwlocatie was blijven liggen. We hebben er gezellig koffie gedronken en we kregen nog heerlijke herfst bon bons mee. Nou ze zijn erg lekker en al bijna op. Vanaf Blokker zijn we via Enkhuizen de afsluitdijk op gereden richting Lelystad. Na Lelystad richting Almere naar mijn ouders toe. Het ging allemaal vrij vlot en het was een leuke rit met veel te zien. Toen we over de dijk reden was het helder weer en niet druk. Rond half een waren we bij mijn ouders en hebben we eerst even middag gegeten. In de middag hebben we lekker bijgekletst en zijn we ook nog even naar V&D in almere stad geweest. Ik was erg moe en winkelen lukte even niet. Dus gingen we al gauw weer naarmijn ouders hun huis en hebben we thee gedronken. Mama en Papa hadden allemaal hele oude nummers van het CF nieuws met allemaal foto’s erin van oude bekenden die nu al lang niet meer leven. Wel raar om door te bladeren. Ik heb de hele stapel mee naar huis genomen om het een en ander uit te zoeken en door te lezen.
In de avond heeft Mama lekker gekookt en aten we prei ragout met aardappelen en het smaakte goed. het recept staat ook in mijn nieuwe receptenboek. Peter en ik zullen komende tijd vaker aardappels eten omdat ik een 5 kilo zak had gekocht in plaats van 3 kilo. Dus dat wordt piepers eten. In de avond zoyuden we ook nog even langs Stefanie gaan, maar ik was te moe en we zijn gelijk naar huis gegaan. Ik ben nu aan het sprayen, maar ga zo lekker slapen.
Met mij gaat het niet zo lekker. Ik ben erg moe, heb meer O2 nodig en lopen gaat niet erg lekker. Ik hijg ook veel mer dus ik denk dat mijn longen nu een terugslag hebben. Morgen doe ik niks en ga ik me heel rustig houden. Ik heb namelijk morgenavond mijn eerste gitaarles van het seizoen en daar wil ik wel heen. Morgen ga ik dus op mijn gitaar oefenen en Peter gaat de buitenkozijnen aan de tuinkant schilderen.
Ook kan ik morgen mijn bruiloft verhaal bij de foto’s gaan typen.
Ik verveel me echt niet en heb het druk met leuke dingen doen.
Tot schrijfs.

Leave a Reply