High tea.

High tea

Gisteren schreef ik al dat ik een leuke high tea voor de boeg had. Om kwart over elf reed ik richting pinautomaat en naar Els. Ik moest eerst nog even geld halen en moest even wachten op een vrachtwagen die ergens achteruit in moest parkeren. Het ging tergend langzaam en toen ik dacht van ja nu rijd het verder door, lukte het niet en ging dat gevaarte weer op de weg staan. Ik heb toen mijn auto maar geparkeerd en moest toen iets verder lopen naar de pinautomaat. Tjonge wat kunnen sommige mensen langzaam doen met hun vrachtwagen. Daarna ging ik naar Els waar ik om iets over half twaalf was. Het was even wachten want we zouden opgehaald worden door de moeder van Brenda en door haar schoonzus Fatma. Zij kwamen rond kwart over twaalf en daarna reden we naar de binnenstad van Den Haag. Daar gingen we op een pleintje bij de korte voorhout naar een cafe dat Juliana heet. Daar hebben we de High tea gehad.
Eerst kregen we jus en daarna thee of koffie. Er waren al wat lekkere schalen met zoetigheid zoals brownie, zoete broodjes en petit fours.
Daarna kwam er heerlijke tomatensoep met stokbrood en er kwam ook nog sandwiches met brie, zalm of pate. Heel lekker, voorral die met zalm.
Ondertussen hebben we lekker gekletst met iedereen en Els heeft ook nog foto’s gemaakt. Na de high tea gingen we met een groepje terug naar de parkeergarage waar de auto stond, maar dit was nog wel een heel eind lopen. Dan merk ik wel hoe veel moeite het me kost allemaal. Ik kon het wel maar moest flink hijgen en rustig lopen en niet gaan kletsen. Het valt me op dat ik soms vergeten ben hoe makkelijk gezonde mensen zich bewegen. Alles gaat zo soepel bij hun en zo automatisch. Hijg ik de longen uit mijn lijf, bij hen gaat het hele ademhalings mechanisme gewoon vanzelf en automatisch. Lijkt me heerlijk om dat ook weer te hebben.
Daarna werden Els en ik weer fijn thuisgebracht bij Els thuis. Daar hebben we nog even nagekletst en thee gedronken. Om 5 uur belde Peter dat ie al thuis was, dus toen ben ik ook gelijk naar huis gegaan. Thuis hebben Peter en ik nog een paar kleine boodschapjes gedaan. We aten brood, maar hadden nog even beleg bodig.
Daarna was ik erg moe. Voorral mijn benen waren op. Ik heb dus lekker op de bank gelegen en TV gekeken. Peter was naar trainen gegaan, maar het regende en er waren maar een paar dames van zijn korfbal team aanwezig, dus was peter al weer om half negen terug. Ondertussen had ik Stefanie nog even gebeld en ze hebben inderdaad een mooie caravan gekocht. Het is een Hobby en ik hoop dat ze er heerlijk mee kunnen camperen.
We hebben een halve DVD gekeken en zijn om 10 uur naar bed gegaan. Ik heb heerlijk geslapen. Ik was ook zo moe.
Vanmorgen werd ik al om 8 uur wakker, ik kon niet meer slapen omdat ik me niet zo lekker voelde. Ik merk dan aan mijn lijf dat er iets is. Dus ik mijn bloedsuiker gemeten, maar die is gewoon goed, die was 5.6. Toen ben ik maar gaan sprayen omdat ik soms van astma benauwdheid me ook wel eens onrustig kan voelen. Ik denk dat mijn lijf gewoon nog erg moe is en dat gisteren me veel energie gekost heeft.
Ik zal vandaag proberen een foto bij deze mailing te plaatsen. Els heeft namelijk een mailtje gestuurd met foto’s van de high tea.
Peter moest vandaag ook ’s morgens werken. Hij is vroeg begonnen en komt rond een uur of een wel weer thuis.
Hij is hard toe aan een rusttige vrije dag. Die heeft hij maandag, dan hebben we lekker niks en dan doen we ook lekker niks.
Morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply