weekend

Zaterdag was een leuke dag. We hadden namelijk een verjaardagsfeest van Peter zijn oma.
Het was in de Altena Hoeve waar een leuke gezellige kleine ruimte was met tafels en stoelen. Het was een gezellig feest waarbij er rond de 35 mensen waren die gezellig met elkaar zaten te praten. Eerst kregen we lekker koffie of thee met gebak en later nog een luxe lunch. Bij de lunch was er een koud buffet met allerlei soorten vis hapjes en vlees hapjes en er was ook een warm gerecht. Warme ham of sate of iets met gebakken vis met groente en aardappeltjes. Nou het smaakte mij heerlijk en mijn buik zat al vol. Tot onze verassing kregen we ook nog een uitgebreid toetje met allerlei soorten gebak en ijs. De tijd ging snel en het was zo half 5 en liep het feest op zijn einde. Iedereen ging naar huis en wij ook nadat we twee mensen nog even op de trein hadden gezet die nog helemaal naar Enschede moesten reizen.
Zaterdag avond hadden Peter en ik dus ook niet zo veel honger en aten we een simpele boterham. Peter moest nog korfballen en ik heb thuis op de bank een of andere film gekeken.
Vanmorgen lekker een beetje uitgeslapen en nu ben ik aan het sprayen. We hebben net met de vogels gespeeld en Nemo kan al aardig goed vliegen en krijgt al nieuwe vleugelveren. Hij gaat binnenkort wel in de volledige rui waardoor hij vast zijn volwassen verenpakje krijgt, hij is nu namelijk nog een beetje donzig en heel schattig.
Vanmorgen lag hier 1 cm sneeuw dat nu al weer weggesmolten is en dat is best jammer omdat die witte wereld nou zo leuk staat.
Straks gaan we even een dvd ophalen bij peter zijn ouders en ook nog even een korfbal wedstrijd kijken. We willen niet te druk doen vandaag omdat Peter volgende week ook weer vele uren moet werken omdat er gewoon erg veel werk te doen is.
Manon gaat donderdag weer een weekje skien in Oostenrijk. Ze rijd dan mee met kennissen van mijn ouders en dan komt ze die woensdag daarop weer terug met mijn ouders die dan ook weer naar Nederland komen. De zon schijnt lekker in OOstenrijk en er ligt erg veel sneeuw, uitstekend ski weer dus.
Vrijdag avond zagen we de ski fi;m van een vriendengroep van ons die naar Zwitserland waren geweest. Ze hadden het erg leuk gehad en ook veel sneeuw en kou. Peter en ik hadden ook gelijk zin in skien. Maar ja wie weet over een aantal jaren sta ik ook weer op skies met mijn nieuwe longen.
Peter gaat volgend jaar wel even skien, maar ik kan dat echt niet meer, ook al denk ik van wel. Ik ga het maar niet proberen.
Ik ga even aankleden en schrijf morgen weer.


Leave a Reply