Levemir

Hallo iedereen. Afgelopen nacht had ik niet zo lekker geslapen, maar was vanmorgen vroeg al weer erg wakker. Ik kon niet meer slapen. Later ben ik toch nog in slaap gevallen. Om negen uur ging de telefoon het was mijn longarts die dus ook mijn suikerziekte behandeld en die mijn e mail had gehad met daarin de schema van mijn bloedsuikers van afgelopen week. Deze waren erg hoog en niet goed dus. Ik krijg van mijn arts nu een nieuw soort insuline dat 24 uur per dag werkt en Levemir heet. Ik moet hiervan in de ochtend 30 eenheden gaan spuiten. Bij de andere maaltijden spuit ik dan 10-14 eenheden en dan kijken hoe ik uit kom. Maandag krijgt mijn longarts weer een mail van mij over hoe het gegaan is met de bloedsuikerwaarden erbij.
Morgenochtend ga ik dus voor het eerst de nieuwe insuline uitproberen.
In de morgen had ik het gewone ritueel zoals douchen en eten en sprayen en al mijn pillen innemen. Daarna ben ik naar Els gereden en hebben we samen de geboorte akte van Peter opgehaald in Delft. Het ging prima en konde in de buurt parkeren met min invalide parkeerkaart. Na best een tijdje wachten waren we aan de beurt. Els was gelukig mee want ikzelf had het niet voor hem af kunnen halen. We hebben nu dus de papieren in huis en dan gaan Peter en ik binnenkort een afspraak maken om in ondertrouw te gaan.
Daarna reden we weer naar Rijswijk en ben ik mijn nieuwe insuline op gaan halen en heb ik boodschappen gedaan.
Ik was echt heel erg moe hiervan. Mijn spieren flink verzuurt door de ontregelde suikers en ik was gewoon erg moe.
Vanmiddag heb ik dan ook een paar uur liggen slapen op bed. Nou dat had ik effe nodig, ik ben dan toch nog niet de oude en moet voorlopig nog effe aansterken.
Straks komt hein langs maar hij is er nog niet en dan drinken we lekker koffie. Vanavond wordt een rustige avond met TV en bijkletsen.
Morgen wordt een drukke dag, maar ik kijk wel wat ik aankan en ik doe alleen waar ik de energie voor heb.
Tot schrijfs.


2 Responses to “Levemir”

 1. manon Says:

  Hoi pascale ,alles net weer gelezen en ik vroeg me af wat je morgen allemaal gaat doen.
  als die insuline bij jouw goed werkt vraag ik hem ook want ik loop soms ook nog te klooien met mijn suikers.Echt tweeling he!
  Ik heb vandaag echt een enorme kaart voor stefanie op de bus gedaan een hele leuke voor haar verjaardag.
  er hangt een kikkertje aan een krokodillen bek en dat is een echte foto. heel grappig.

  slaap lekker voor straks en tot bels morgen.
  kus manon

 2. Yun Says:

  Hi Pascale,
  Je blijft een beetje aanklooien met die suikers van je he? Hoop voor je dat dat nieuwe middel een beetje helpt, want anders is het ok niks. Hier in het hotel gebeurt ook vrij weinig, dus je mis niets!
  Groet. Yun

Leave a Reply