Winkelen

Gisteren had ik een hele goede dag. Ik voelde me lekker en we hebben veel gedaan.

Eerst had ik al lekker goed geslapen in mijn eigen bed en dan rust ik ook nog eens extra uit. We waren er al om 9 uur uit en om 11 uur waren we aangekleed, gegeten en gesprayed. We zijn eerst even boodschappen gaan doen bij de AH. Dat vind ik altijd leuk en we waren binnen 30 minuten klaar met de boodschappen. Om 12 uur zaten we bij de kapper waar Peter zijn haar even kort werdt geknipt en met de tondeuze bewerkt werdt. Zijn haar zit mooi en lekker kort en ik heb allerlei kapselboeken in lopen kijken. Ik ga in de loop van komende week naar de kapper in het Leyenburg dan heb ik wat leuks te doen. Ik moet nog even een afspraak maken. Dan ga ik samen met mijn moeder er heen gewoon lekker gezellig. Ik ben in december voor het laatst naar de kapper geweest en mijn haar wordt weer langer en het model is er totaal uit.

Na de kapper was Peter zijn haar weer kort en zijn we naar de Boogaard gereden om een nieuwe mobiele telefoon voor me te kopen met abonnement. We zijn geslaagd bij Orange en hebben daar iets moois gekocht. De telefoon was gratis en er zat een mooi abonnement aan met wat aanbieding beluren. De nieuwe mobiel heeft een duidelijk groot beeldscherm en allerlei extra dingetjes zoals camera en mp3 speler en nog meer dingen. Ik ben er erg blij mee en het is een zilverkleurige telefoon. Natuurlijk heb ik ook nog mijn oude Pre paid mobiel bij me en aan en daar ben ik ook nog steeds op bereikbaar met mijn 06 nummer. Ik heb er nu een telefoon bij om mee te bellen via een abbonnement wat veel voordeliger is dan bellen met een pre paid. Na de telefoonwinkel zijn we even wat gaan drinken bij V en D en daarna nog verder de boogaard in. Ik heb nog een leuk wikkelbloesje bij didi gekocht en Peter heeft nog twee mooie overhemden en een leuk shirt gekocht.

Inmiddels waren we uitgewinkeld en waren we om half 3 thuis. Ik ben lekker op de bank gaan zitten en Peter heeft alle boodschappen uitgepakt. Even daarna kwamen mijn vader en moeder gezewllig langs. Mijn vader ging rond 5 uur weer richting Manon en daarna naar Almere terug. Mijn moeder blijft een week bij mij in huis en komt me elke dag opzoeken in het ziekenhuis. Ik vind het erg gezellig en leuk.

Gisteravond hebben we dan ook gekaasfonduet met zijn drie en en het smaakte erg lekker ik zat propvol. We hadden er stokbrood bij en allemaal groentesoorten en een salamiworstje.

Gisteravond ging ik dus kei moe naar bed en had ik eigenlijk te veel gedaan die dag.Maar na vele uren goede slaap heb ik nu weer een lekkere zondag en ben ik aan het sprayen en typen. We hebben al uitgebreid ontbeten met zijn allen en nu  ga ik straks na het sprayen even douchen. Ik ben nog wel wat moe maar ik moet me vandaag maar wat rustiger aan doen.

Vanavond gaan we met zijn allen naar Peter zijn ouders en daar gaan we lekker eten. Daarna weer naar het ziekenhuis en dan vliegen de weken voorbij.

Afgelopen maandag had ik weer longfunctie geblazen en omdat ik van de prednison aan het afbouwen was had ik ook weer een minder goede FEV 1 geblazen hij was afgelopen maandag 24% in plaats van 26% van die week ervoor. Inmiddels heb ik nu nog maar 10 mg prednison en maandag moet ik weer blazen en kijken wat ik nu overhou. Ik voel me verder wel goed alleen wil ik veel meer dan ik kan en ben geneigd te veel te doen waardoor ik te moe wordt.

Ik probeer nog even een fotootje te platsen,

tot schrijfs en groetjes van Pascale.

 

 

 

One Response to “Winkelen”

 1. Elvira Says:

  Hallo Pascale

  Zo ik ben weer even op de hoogte leuk hoor die foto*s. Het is alleen net of ik mezelf zie een jaar geleden. Heb alleen nu nog een beetje een dik hoofd maar niet meer zo erg. Wel fijn dat je zelfs nu nog een beetje kunt genieten met alle liefde van Peter en je ouders heerlijk. Toch duurt het weer lang he bah ik moet volgende week dinsdag naar Den Haag en 13 april ook maar ik hoop dat je dan in Utrecht bent. Ik heb ook een nieuw mobieltje mijn abbonement was afgelopen en mag dan altijd een nieuwe uitzoeken. Ook een hele platte met fototoestel en wat er nog meer allemaal op zit ik ben nog een beetje aan het puzzelen haha. Ieder ochtend kijk ik of ik nog geen sms je heb gehad. Ik ben inmidels weer benaderd door een journaliste van het blad Glamour ze belt me morgen om een afspraak te maken.
  Zaterdag ga ik naar de huishoudbeurs in Amsterdam, misschien kun jij dat volgend jaar ook wel. Nou Pascale, nog even verder vechten en tot sms of bels of mails en misschien wel tot ziens, maar dat moet ik eerst vragen en anders laat ik mijn vader je wel even wat brengen.
  Zet hem op.

  Veel liefs Elvira

Leave a Reply