Trap schilderen

Vandaag had ik een zeer rustige dag. Ik had afgelopen dagen eigenlijk veel te veel gedaan en daar was ik vannacht erg moe van en had ik een rustdag vandaag. Ik heb gekeken hoe Peter de trap heeft geschuurd, gekit en geplamuurt en darna geschilderd. Nog niet alles want de verf dekte niet in een keer. Maar komend weekend moet de trap nog een keer gedaan worden. De trap was wit en is nu aan de middenspijl en aan de zijkanten soort modder grijs bruin achtig. Hele mooie bijzondere kleur. Op de 24 ste worden de treden bekleed en dan moet het schilderwerk af zijn. Zowel de de gewone als de zoldertrap wordt dan bekleed met een mooie lichte kleur.
Ook heb ik nog wat ziekenhuis spullen opgeruimd en de vogelkooi schoongemaakt.
De was en de rest komen de aankomende week wel aan de beurt.
In de avond had ik lekker biefstuk met gebakken aardappelen en stoofperen gemaakt. Het smaakte ons lekker.
Daarna hebben we een james bond film gekeken en die is nog steeds bezig maar duurt tot erg laat dus we gaan alvast slapen. Peter moet morgen al vroeg op kantoor zijn.
Ik moet morgen mijn medicijnen ophalen bij de apotheek en naar de fysio.
Zo ik ga nu echt slapen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply