Zondag

vandaag heb ik even uitgeslapen tot 10 uur. Peter was al op en we hebben samen heel uitgebreid en ontspannen gegeten. Daarna hebben we een beetje haast gehad bij douchen en aankleden omdat we niet al te laat bij Manon op bezoek wilden in het ziekenhuis. Eerst moesten we nog even naar de korfbal om de spelershirts op te halen. maar die waren gisteren al meegenomen door Onno en die had ze ook al gewassen.
Mooi, dan doen wij dat volgernde week wel.
Rond half twee waren we bij manon en het was gezellig. We hebben thee gedronken, foto’s gekeken op de lapto. Manon vond de foto’s mooi.
Daarna hebben we nog een ijsje en broodje gezond gehaald en zijn we weer naar boven gegaan.
Rond vier uur gingen we weer weg en zijnwe gelijk naar Peter zijn ouders gegaan. We hebben daar lekker roti gegeten en Oma had een lekker toetje mee.
Na het eten was ik erg moe en we zijn dus om half 9 weer naar huis gegaan. Ik ben gelijk gaan sprayen en ga zo in bad. Ik ben gewoon even een keertje extra moe, mar warvan weet ik niet want zo een drukke dag hebben we nu ook niet gehad.
Morgen wordt pas druk omdat ik dan op controle naar Utrecht moet naar het UMC. We moeten er al om half 10 zijn en dat betekend dat we wel al om 8 uur weg moeten of zelfs nog iets vroeger. Je weet maar nooit of er file is.
Ik ga zo in bad nog even een paar vragen bedenken die ik wil stellen aan de longtransplantatiearts.
Morgen schrijf ik weer. Groetjes Pascale.

One Response to “Zondag”

 1. Hein Says:

  Hoi Pascale en Peter,

  Leuk hoor zo’n weblog. Je bent echt heel actief Pascale, elke dag een verslagje, goed hoor. Hoe ging de controle die je dus vandaag hebt gehad?

  Hier verder weinig spannends te melden. Peter had zo’n coole digitale fotocamera, ik ga er ook maar een kopen :-) Toch bijna winstuitkering binnen…

  Tot later!
  Hein

Leave a Reply