positief en negatief

Vanmorgen begon mijn dagje al vroeg. Om half 8 was ik even op om de mensen van de zuurstof dienst een brief mee te geven over dat we over 4 weken een weekje naar Limburg gaan en dat daar dan ook zuurstof klaarstaat.
Net zo als vorige keer toen was t goed geregeld.
De brief moest ik alleen nog even uitprinten.
Peter was ondertussen ook naar zijn werk gegaan en ik heb nog even thee gedronken. De man van de zuurstof levering krijgt altijd veel telefoon, maar dat is niet zo erg. Hij vult dan al bellend het grote zuurstofvat en leurt het ding dan over straat naar het busje waar de tank bijvulling krijgt.
Ik heb de brief gegeven en ik denk dat het helemaal goed komt.
Vanmiddag heb ik mijn longarts een mail gestuurd over mijn ontregelde bloedsuikers, ze zijn nog steeds te hoog. Ik bel ze nog wel. Ik heb vandaag boodschappen gedaan en ben naar de apotheek geweest. Ik heb twee dozen Tobi (spray antibiotica) opgehaald en zag hoe duur dat spul is. Ik doe daar twee maanden mee en dat kost al 5270 euri. De rest van mijn pillen zijn ook allemaal zo duur. Ik kost me wat.
In de middag heb ik een aquarel gaan maken van een klaproos kaart die ik van mijn tante Yvonne heb gehad. De aquarel is nog niet af en wordt wel al mooi.
Peter was lekker vroeg thuis en we hebben samen avond gegeten, we aten brood. Ik had lekker belegerop gehaald en het smaakte goed.
In de avond heb ik TV gekeken, gesprayed, gecomputerd en met mama gebeld.
Vandaag heb ik niet met Manon gebeld en heb helemaal afkick verschijnselen. Ik tril helemaal, is waarschijnlijk de combivent hoor Manon.
Morgen ga ik gezellig met Els ( peter zijn mama) naar Delft. We gaan Peter zijn geboorte akte ophalen en daarna nog ergens koffiedrinken ofzo.
Gewoon gezellig.
Ik ben nu best al moe en voel me nog niet 100% fit door de rare suikers, maar hopelijk wordt het snel beter.
Positief was het aquarellen en negatief is dat ik me nog niet zo top fit voel, anders denkt iedereen waar slaat die titel nou op.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply