Zondagavond

Het is nu zondagavond en ik moet zo weer terug naar het ziekenhuis, dus typ ik nog even thuis een berichtje. Peter en ik hebben een heel erg leuk weekend gehad. Gisteren hebben we in de buurt de winkels bezocht en ben naar de blokker, albert heijn en naar de kruidvat geweest met peter en de rolstoel. het ging erg goed. Ik heb het een en ander gekocht en ook een nieuwe kleur haarverf voor in mijn haar die Manon er voor me in gaat doen donderdag. Mijn haar is nu zonder kleur en wat droog en is toe aan een nieuwe kleur.

Ik geniet van het thuis zijn en mijn eigen luxe huis, bed en bad had ik erg gemist. Ook de privacy met Peter en gewoon even geen infuuspalen biepjes enzo.

Vandaag hebben we een lekkere dag gehad en hebben we een heel eind door de wijk gewandeld met de stoel en dat was best mooi en ook wel koud. Verder hebben we nog dvd gekeken en thaise nasi gegeten.

Alle spullen staan gepakt en we moeten zo gaan.

Tot schrijfs en nogmaals bedankt voor de leuke reacties en kaarten en telefoontjes en alles.

Veel liefs Pascale. 

2 Responses to “Zondagavond”

 1. Marcia Says:

  Heeeerlijk dat je zo’n fijn weekend hebt gehad! Even weg van al het ziekenhuis gebeuren.

  Tot snel!
  Liefs, Marcia

 2. Barbara Says:

  Erg fijn om te lezen dat je hebt genoten van je weekend thuis.
  Ik bel je binnenkort.

  Groetjes, Barbara

Leave a Reply