Inpakdag

Vandaag is het vrijdag en heb ik het druk. Gisteren heb ik extra rustig aan gedaan en daardoor ben ik vandaag meer uitgerust.
Gisteren was echt een dag van klusjes in huis doen zoals de laatste was en strijk en opruimen in huis.
Gisteren niet veel meegemakt dus. In de avond aten we brood en Peter ging nar korfbal training. Dit was nu in de zaal en dat was maar goed ook. Het waaide stevig en op het veld zouden de korfballen dan meters verder eindigen dan de bedoeling was. Peter kon nu ook zijn nieuwe korfbalschoenen uitproberen. Ze liepen erg lekker volgens Peter.
Ik heb in de avond TV gekeken en had effe nergens zin in. Gisteravond heb ik voor het eerst onder mijn electrische deken geslapen. Die had ik van te voren aan gezet en toen kroop ik in een lekker warm bed. Ik heb hem wel meteen uitgezet toen ik in bed ging en heb de hele nacht heerlijk geslapen.
vanmorgen was ik er ook pas om 10 uur uit en ben toen gelijk gaan douchen, eten en sprayen. Ook ben ik bezig met spullen inpakken. Ik heb net alle pillen ingepakt en de boodschappen. Nu nog mijn kledingtas en nog wat handoeken en theedoeken.
Straks nog even naar de supermarkt om een nieuwe tandenborstel te kopen voor Peter en mij en nog wat kleine dingetjes.
Peter komt om 4 uur thuis en dan gaan we de auto inpakken. We zien wel hoe laat we vertrekken.
Op het moment regent het hier en is het echt herfstweer. Hopelijk wordt het volgende week droog weer.
Ik ga nu weer verder. Tot schrijfs.

Leave a Reply