Nieuwe deuren.

Vandaag hebben we een rustige dag gehad.  Peter was lerkker vrij en werd snipverkouden wakker en voelde zich niet echt lekker. Je kent het wel volle neus, hoofdholten kortom een verkoudheidsvirus.

In de morgen hebben we dan heel rustig wat huisklusjes gedaan en in de middag zijn we er even uit geweest.

We zijn naar de Hornbach bij ons in de buurt geweest. adaar hebben we onze deuren besteld. De ene komt in de woonkamer en de ander wordt de toiletdeur. Niet dat we nog geen toiletdeur hadden, maar nu hebben we mooie deuren in de style van de ruitjesdeur die we al hebben. De nieuwe deuren worden bezorgd en wanneer weet ik niet. Maar ze hoeven in ieder geval niet op t dak van onze opel corsa.

Met mij gaat het wel goed. Ik doe nog wel alles met de rolstoel maar ik begin me elke dag een pietsie beter te voelen. Ik meet straks nog effe mijn bloeddruk en dan kijk ik hoe die is, maar daar heb ik me vandaag niet zo mee bezig gehouden. Daarna zijn we nog even een paar boodschappen gaan doen bij de AH en nu hebben we tot donderdag alle eten in huis.

Oeps grote letters, verander ik morgen wel (gebeurd), ben nu aan het sprayen en typ met een hand ondat ik met de andere hand het spraycupje recht moet houden. Ik heb nu zo een E flow rapid en dat is een heel lekker spray apparaat. Het is erg klein en rond en het kan op stroom en op gewone penlite oplaadbare batterijen. Oeps weer grote letters (nu niet meer). Maar goed ik ben erg blij met dit apparaat.

In de avond heb ik een heerlijke vegatarische auberigene schotel van peter zijn oma gemaakt. Dit was erg lekker en smaakte goed. Als je het voor 2 personen maakt is het niet zo veel werk. In de avond hebben we wat tv gekeken en gaan we maar vroeg slapen want we zijn alletwee best moe en hadden vorige nacht door mijn gesnurk ook niet al te best geslapen. Hopelijk duurt de verkoudheid van peet niet al te lang en krijg ik het niet.

Morgen schrijf ik weer.


2 Responses to “Nieuwe deuren.”

 1. Judith Says:

  Oh, jij hebt ook al zo’n mooie. Werkt het nou echt zo snel en goed? Merk je dat je evenveel medicijnen binnenkrijgt?
  Was het vegetarische eten lekker ;) Ik heb altijd al gezegd, daar is niks mis mee :P
  Sterkte met de verkoudheid van Peter! xxx, Judith

 2. judith v.d. hoven Says:

  hallo, ik krijg dinsdag 28 maart ook de e-flow rapid. Ik was op zoek naar meer info, maar er is nog maar weinig over te vinden.
  Ik ben erg benieuwd… ik begrijp dat jij zeer tevreden bent. Ik hoop veel plezier te beleven met dit apparaat

Leave a Reply