Korfbalschoenen

Gistermorgen was ik lekker fit en voelde ik me prima. Ik heb toen gelijk gebruik ervan gemaakt en alvast alle boodschappen gedaan. Ik had een mooi lijstje gemaakt en dat is best lekker boodschappen doen. Ik moest eten halen voor gisteravond eten en vor vanavond en morgenavond. Gisteravond hadden we thaise nasi gegeten. Verder had ik voor vanavond pizza en morgenavond komen Hennie en Evert Jan gezellig eten en dan ga ik lekker uitgebreid heel lekker koken. Wat is nog een verassing. Ik vond het leuk om de boodschappen te doen.
Toen ik thuis kwam heb ik alles uitgepakt en moest mijn vriezer even opnieuw inruimen anders passtte niet alles erin.
Na de boodschappen heb ik even middag gegeten en om twee uur kwm Peter gezellig thuis.
We hebben even thee gedronken en zijn toen op stap gegaan. Eerst moest Peter even naar de kapper. Hij laat zij haar altijd knippen bij kapselon Hairvision in rijswijk war Shamel hem altijd knipt. Peter zijn haar was er zo af en het staat dan altijd weer zo mooi, lekker korte haren.
Na de kapper zijn we naar een sportwinkel gereden die korfbal zaalschoenen verkoopt. Peter zijn zaalkorfbal begint binnenkort weer dus heeft hij nieuwe schoenen gekocht. Ze zijn half hoog van Asics en de kleur is zwart met wit.
Het zijn hele hippe en ze zitten erg lekker volgens Peter. Nou maar hopen dat ie er een hoop korfbal doelpunten op scoort.
Na deze winkel zijn we naar het gewone winkelcentrum gereden en hebben nog even wat kleine kadootjes gekocht voor vrienden van ons.
Rond half 6 reden we wer nar huis. Ik ben gaan koken en Peter is een DVD gan halen.
In de avond aten we dus thaise nasi en daarna hebben we de DVD gezien.
Daarna zijn we in bad gegaan en lekker gaan slapen.
Nu is het zaterdagmorgen. Peter moest er al weer vroeg uit om rond 8 uur bij Hein te zijn die nu an het verhuizen is. Ik kan jammergenoeg niet meehelpen want iets tillen zoals een verhuis doos lukt me niet. Ik ben al blij als ik mijn zuurstoftank kan tillen. Op het moment gat het weer iets beter met mijn longen en ben ik over de dip van vorige week heen. Ik ben hier erg blij mee want volgende week gaan we op vakantie en ben ik toch nog redelijk fit. Ik heb alleen onwijs spierpijn in mijn benen boven mijn knieholten omdat ik donderdag het krukje geschilderd heb en wat vaker op mijn hurken heb gezeten en wat vaker gebukt heb, schilderspierpijn noem ik het maar.
Mijn spray is bijna klaar en ik ga zo lekker koffie drinken. Ik heb een ietwat laag suiker en neem er dus ok een lekkere koek bij.
Vanavond of morgen schrijf ik wat ik vandaag alleemaal beleeft heb.
Doei.


Leave a Reply