Op controle geweest.

Gistermiddag ben ik op controle geweest bij mijn longarts. Eerst moest ik longfunctie blazen en die was iets lager dan vorige keer. Mijn Fev1 was 28% en mijn inhoud 2 liter. Eigenlijk had ik dat al verwacht. Maar ondanks mijn iets mindere longfunctie was de dokter tevreden en ik ook. Ik voel me goed en ben stabiel. Ik hoop alleen dat ik geen griep krijg want dat herst nu enorm in nederland. Veel vitamine C en kiwi’s eten en vaak en veel mijn handen wassen. Ook geen mensen handen schudden en gedag zoenen. Wel ben ik een klein beetje verkouden en moet ik af en toe mijn neus snuiten, maar ja daar had manon ook al last van. Verder had ik gisteren nog de pneumococcen vaccinatie gehad en dan moet ik over drie weken bloed prikken om te zien of ik antistoffen hiertegen heb.
Gisteravond heeft Peter nog getrained van de korfbal en zaterdag speelt hij weer gewoon een wedstrijd.
Vanavond gaat Peter met Hein en Rogier squachen en kan Peter zijn nieuwe racket uit proberen. Ik ga denk ik mee om te kijken, dat is gezellig.
Vandaag hou ik me ietwat rustig. Ik ga wel nog muffins bakken en een beetje boodschappen doen, maar verder doe ik niet veel. dat komt omdat we morgen de verjaardag van Peter zijn oma hebben en dat wordt vast een drukke dag. Het Feest is van 11 tot 16.00 uur en dat zal wel lekker vermoeiend voor me zijn.
Gisteren had ik ook mijn nieuwe zuurstof tankjes gevuld en dat ging prima. Ik heb nu ook een soort zij aansluiting om bij te vullen. het enige nadeel is dat ze alleen kleinere vulvaten hebben en dus elke donderdagmorgen het vat bij moeten vullen. Maar ja we zien wel, ik kan er wel mee leven.
Ik zit nog in pyama en ga zo maar even douchen en aankleden. dan begint mijn dagje. Morgen schrijf ik weer of anders zondag.

Leave a Reply